Vernieuwde OKay Zwevegem heropent op 12 mei als duurzame buurtsupermarkt

Vernieuwde OKay Zwevegem heropent op 12 mei als duurzame buurtsupermarkt

Met opgefriste freshmart en vernieuwde broodhoek.

Dinsdag 9 mei 2023

Op vrijdag 12 mei opent OKay Zwevegem opnieuw de deuren na een grondige opknapbeurt. De buurtsupermarkt met een oppervlakte van 592 m² werd gerenoveerd in de stijl van de nieuwste generatie OKay-winkels met onder andere een opgefriste freshmart, extra koelmeubels en een vernieuwde broodhoek. Store manager Patrick Duyck en zijn team kijken ernaar uit om hun klanten opnieuw te mogen verwelkomen.

Focus op verse producten en dagvers brood

Dankzij de frisse en moderne inrichting vinden de klanten van OKay Zwevegem nu nog makkelijker hun weg in het ruime assortiment verse producten. “In de vernieuwde freshmart komt ons uitgebreide aanbod vers fruit en verse groenten volledig tot zijn recht”, zegt store manager Patrick. “Net buiten de freshmart werden extra koelmeubels geplaatst, zodat we al onze verse kwaliteitsproducten nog beter in de kijker kunnen zetten.”

In OKay Zwevegem bakken de winkelmedewerkers elke dag ter plekke kwaliteitsvolle broden, koffiekoeken en broodjes af. “Die staan nu nog overzichtelijker uitgestald in ons vernieuwde broodmeubel. Een stuk handiger voor onze klanten”, legt Patrick uit.

Topteam uit de streek

Allemaal nieuwigheden en verbeteringen die zullen bijdragen tot een aangename winkelervaring en nóg efficiënter boodschappen doen. Maar de grootste troef van OKay Zwevegem blijft ongetwijfeld het geweldige team van winkelmedewerkers. “Elke dag kan ik rekenen op een toffe ploeg van 13 gemotiveerde collega’s. Allemaal mensen uit de streek, voor wie klantvriendelijkheid, een goede service en hulpvaardigheid altijd op de eerste plaats komen.”

Makkelijk bereikbaar met auto en fiets

OKay Zwevegem is erg praktisch gelegen, op een belangrijke invalsweg en op fietsafstand van het dorpscentrum: makkelijk bereikbaar voor iedereen. Op de ruime en vlot toegankelijke parking is plaats voor 48 wagens, met ook twee oplaadpunten voor elektrische auto’s. In de fietsenstalling kunnen ook bakfietsen veilig vastgemaakt worden.

Minimale milieu-impact

Net als de andere winkelformules van Colruyt Group hecht OKay veel belang aan duurzaam bouwen en verbouwen, met een zo laag mogelijke milieu-impact. In OKay Zwevegem wordt geen gas of stookolie verbruikt. Alle energie wordt opgewekt met eigen zonnepanelen en de milieuvriendelijke koeling van de winkel stoot 90 % minder CO2 uit dan traditionele koelinstallaties. Bovendien wordt de vrijgekomen warmte van de koeling gerecupereerd om de winkel te verwarmen.

Story image

Contactgegevens:

Winkel
056 72 22 25
www.okay.be/zwevegem

Persdienst Colruyt Group
+32 (0)473 92 45 10 of +32 (0)2 363 55 45
[email protected]

Praktische info
OKay Zwevegem
​Otegemstraat 220
​8550 Zwevegem

Openingsuren:
maandag t.e.m. zaterdag
​van 8.30 tot 19.30 uur


Over OKay
​OKay is de buurtsupermarkt van Colruyt Group. Klanten vinden er alles voor hun dagelijkse boodschappen. OKay-winkels zijn zo dicht mogelijk bij dorps- of stadskernen gevestigd en garanderen de laagste prijzen in de buurt. De allereerste OKay-winkel opende haar deuren op 14 januari 1998 in Ertvelde. Sindsdien openen ze jaarlijks gemiddeld 6 nieuwe winkels. De komende jaren zal de buurtsupermarkt dit ritme aanhouden. OKay telt vandaag zo’n 145 winkels in België. Sinds november 2015 beschikt de keten bovendien over zijn eigen distributiecentrum in de industriezone van Lot (Beersel) in Vlaams-Brabant. OKay telt momenteel meer dan 2.500 medewerkers.