Vernieuwde OKay Zolder heropent op 10 juni als duurzame buurtsupermarkt

Vernieuwde OKay Zolder heropent op 10 juni als duurzame buurtsupermarkt

Met opgefriste freshmart en extra koelmeubels.

Woensdag 8 juni 2022

Op vrijdag 10 juni opent OKay Zolder opnieuw de deuren na een grondige opknapbeurt. De buurtsupermarkt met een oppervlakte van 455 m² werd gerenoveerd in de stijl van de nieuwste generatie OKay-winkels met onder andere een opgefriste freshmart, extra koelmeubels en een vernieuwde broodhoek. Menno Roelants en zijn 11-koppige team kijken er naar uit hun klanten opnieuw te verwelkomen in OKay Zolder.

Focus op verse producten en dagvers brood

Dankzij de frisse en moderne inrichting vinden de klanten van OKay Zolder nu nog makkelijker hun weg in het ruime assortiment verse producten. “In de vernieuwde freshmart komt ons uitgebreide aanbod vers fruit en verse groenten volledig tot zijn recht”, zegt storemanager Menno. “Net buiten de freshmart werden extra koelmeubels geplaatst, zodat we onze tapas, charcuterie en patisserie nog beter in de kijker kunnen zetten.”

In OKay Zolder wordt elke dag vers brood aangeleverd en bakken de winkelmedewerkers ter plekke kwaliteitsvolle koffiekoeken en broodjes af. “Die staan nu nog overzichtelijker uitgestald in onze vernieuwde broodmeubels. Een stuk handiger voor onze klanten”, legt Menno uit.

Topteam uit de streek

Allemaal nieuwigheden en verbeteringen die zullen bijdragen tot een aangename winkelervaring en nóg efficiënter boodschappen doen. Maar de grootste troef van OKay Zolder blijft ongetwijfeld het geweldige team van winkelmedewerkers. “Elke dag kan ik rekenen op een toffe ploeg van 11 gemotiveerde medewerkers. Allemaal mensen uit de regio Zolder, voor wie klantvriendelijkheid, een goede service en hulpvaardigheid altijd op de eerste plaats komen.”

Makkelijk bereikbaar met auto en fiets

OKay Zolder is erg praktisch gelegen en makkelijk bereikbaar voor iedereen. De parking telt 46 parkeerplaatsen en heeft een oplaadpunt voor elektrische wagens. Even bijtanken kan in het DATS 24-tankstation naast de winkel. Klanten die met de fiets komen, kunnen gebruikmaken van de ruime fietsenstalling, waar ook plaats is voor bakfietsen.

Minimale milieu-impact

Net als de andere winkelformules van Colruyt Group hecht OKay veel belang aan duurzaam bouwen, met een zo laag mogelijke milieu-impact. In OKay Zolder worden geen fossiele brandstoffen gebruikt. De milieuvriendelijke koeling stoot 90 % minder CO2 uit dan een traditionele koelinstallatie. Bovendien wordt de vrijgekomen warmte van de koeling gerecupereerd om de winkel te verwarmen. Verder is de parking aangelegd met waterdoorlatende klinkers, waardoor het water makkelijker in de bodem kan sijpelen.

Fotomateriaal nodig voor uw artikel? Download het hier.


Contactgegevens
Winkel
​011 52 24 60
www.okay.be/zolder

Persdienst Colruyt Group
+32 (0)473 92 45 10 of +32 (0)2 363 55 45
[email protected]

Praktische info
OKay Zolder
​Meylandtlaan 112
​3550 Heusden-Zolder

Openingsuren
maandag t.e.m. zaterdag
​van 8.30 tot 19.30 uur


Over OKay
​OKay is de buurtsupermarkt van Colruyt Group. Klanten vinden er alles voor hun dagelijkse boodschappen. OKay-winkels zijn zo dicht mogelijk bij dorps- of stadskernen gevestigd en garanderen de laagste prijzen in de buurt. De allereerste OKay-winkel opende haar deuren op 14 januari 1998 in Ertvelde. Sindsdien openen ze jaarlijks gemiddeld 6 nieuwe winkels. De komende jaren zal de buurtsupermarkt dit ritme aanhouden. OKay telt vandaag zo’n 140 winkels in België. Sinds november 2015 beschikt de keten bovendien over zijn eigen distributiecentrum in de industriezone van Lot (Beersel) in Vlaams-Brabant. OKay telt momenteel meer dan 2.500 medewerkers.