Vernieuwde Okay Stekene heropent op 10 april als duurzame buurtsupermarkt

Vernieuwde Okay Stekene heropent op 10 april als duurzame buurtsupermarkt

Met opgefriste freshmart, extra koelmeubels en een Collect&Go-afhaalpunt

Dinsdag 9 april 2024

Op woensdag 10 april opent Okay Stekene opnieuw de deuren na een grondige opknapbeurt. De buurtsupermarkt met een totale winkeloppervlakte van 646 m² werd gerenoveerd in de stijl van de nieuwste generatie Okay-winkels, met onder andere een opgefriste freshmart, extra koelmeubels, een vernieuwde kassa-omgeving en ook een Collect&Go-afhaalpunt. Zo is het bij Okay Stekene nu nog makkelijker boodschappen doen. Bij de vernieuwing is ook sterk ingezet op een minimale milieu-impact. Store manager Sarah Cornu en haar team kijken ernaar uit om hun klanten opnieuw te mogen verwelkomen.

Focus op verse producten en dagvers brood

Dankzij de frisse en moderne inrichting van Okay Stekene vinden de klanten makkelijker hun weg in het gevarieerde assortiment verse producten. “In de vernieuwde freshmart is het makkelijk kiezen uit ons ruime aanbod fruit en groenten, zuivel, vlees, vis en kant-en-klare maaltijden. Lekker dagvers zoals je dat van Okay gewoon bent”, legt store manager Sarah uit. “Bovendien hebben we net buiten de freshmart ook extra ruimte voorzien voor een uitgebreid assortiment vlees-, vis- en veggiehapjes en lekkere patisserie.”

In Okay Stekene bakken de winkelmedewerkers ter plekke kwaliteitsvolle broden, koffiekoeken en broodjes af. Die vinden klanten makkelijk terug in de overzichtelijke broodhoek. “De kassa-omgeving kreeg een opknapbeurt en vanaf nu kunnen klanten bij ons ook hun Collect&Go-boodschappen afhalen”, zegt Sarah, die al van bij de opening in 2004 deel uitmaakt van het winkelteam in Okay Stekene en er nu ook al een aantal jaren store manager is.

Veel nieuwigheden en verbeteringen dus die bijdragen tot een aangename winkelervaring en nóg efficiënter boodschappen doen. “En elke dag staat er een toffe ploeg van 14 gemotiveerde medewerkers klaar om onze klanten te helpen. Met de glimlach. Allemaal mensen uit de regio, voor wie klantvriendelijkheid, een goede service en hulpvaardigheid altijd op de eerste plaats komen.”

Minimale milieu-impact

Net als de andere winkelformules van Colruyt Group hecht Okay veel belang aan duurzaam bouwen, met een zo laag mogelijke milieu-impact. In Okay Stekene wordt geen gas of stookolie verbruikt. De milieuvriendelijke koeling van de winkel stoot 90 % minder CO2 uit dan traditionele koelinstallaties. Bovendien wordt vrijgekomen warmte van de koeling en van het ventilatiesysteem gerecupereerd om de winkel te verwarmen.

Makkelijk bereikbaar met auto, per fiets of te voet

Okay Stekene is erg praktisch gelegen, niet zo ver van het dorpscentrum, en is makkelijk bereikbaar voor iedereen. Op de ruime en vlot toegankelijke parking is plaats voor 53 wagens, met ook twee oplaadpunten voor elektrische voertuigen. In de fietsenstalling kunnen ook bakfietsen veilig vastgemaakt worden.

Fotomateriaal nodig voor uw artikel? Download het hier.


Contact
Persdienst Colruyt Group
​Tel.: +32 (0)473 92 45 10 of +32 (0)2 363 55 45
​E-mail: press@colruytgroup.com

Praktische info
Okay Stekene
​Kerkstraat 159
​9190 Stekene

Tel.: 03 779 54 26
www.okay.be/stekene

Openingsuren Okay
​Maandag t.e.m. zaterdag van 8 uur tot 19.30 uur