Vernieuwde OKay Sint-Lievens-Houtem heropent op 24 maart als duurzame buurtsupermarkt

Vernieuwde OKay Sint-Lievens-Houtem heropent op 24 maart als duurzame buurtsupermarkt

Met opgefriste freshmart en extra koelmeubels.

Dinsdag 18 juli 2023

Op vrijdag 24 maart opent OKay Sint-Lievens-Houtem opnieuw de deuren na een grondige opknapbeurt. De buurtsupermarkt met een oppervlakte van 440 m² werd gerenoveerd in de stijl van de nieuwste generatie OKay-winkels met onder andere een opgefriste freshmart, extra koelmeubels en een vernieuwde broodhoek. Bij de vernieuwing is ook sterker ingezet op een minimale milieu-impact. Store manager Ann Vermeulen en haar team kijken ernaar uit om hun klanten opnieuw te mogen verwelkomen.

Focus op verse producten en dagvers brood

Dankzij de frisse en moderne inrichting vinden de klanten van OKay Sint-Lievens-Houtem nu nog makkelijker hun weg in het ruime assortiment verse producten. “In de freshmart komt ons uitgebreide aanbod vers fruit en verse groenten volledig tot zijn recht”, zegt store manager Ann. “Net buiten de freshmart werden extra koelmeubels geplaatst, zodat we onze tapas, charcuterie en patisserie nog beter in de kijker kunnen zetten.”

In OKay Sint-Lievens-Houtem bakken de winkelmedewerkers ter plekke kwaliteitsvolle broden, koffiekoeken en broodjes af. “Die staan nu nog overzichtelijker uitgestald in ons vernieuwde broodmeubel. Een stuk handiger voor onze klanten”, legt Ann uit. “En afrekenen kan nu in de vernieuwde kassa-omgeving. Frisser en nog makkelijker voor onze klanten.” De vele nieuwigheden en verbeteringen dragen bij tot een aangename winkelervaring en nóg efficiënter boodschappen doen.

Ook het enthousiaste team van OKay Sint-Lievens-Houtem blijft op post en is klaar om de klanten opnieuw te ontvangen. “Elke dag kan ik rekenen op een toffe ploeg van 10 gemotiveerde medewerkers. Allemaal mensen uit de regio, voor wie klantvriendelijkheid, een goede service en hulpvaardigheid altijd op de eerste plaats komen.”

Minimale milieu-impact

Net als de andere winkelformules van Colruyt Group hecht OKay veel belang aan duurzaam bouwen, met een zo laag mogelijke milieu-impact. In OKay Sint-Lievens-Houtem wordt geen gas of stookolie verbruikt. Het koelsysteem werkt op propaan, een natuurlijk koelmiddel dat veel milieuvriendelijker is en de CO2-uitstoot met 90 % verlaagt. Bovendien wordt de vrijgekomen warmte van de koeling gerecupereerd om de winkel te verwarmen.

Makkelijk bereikbaar met auto en fiets

OKay Sint-Lievens-Houtem is erg praktisch gelegen, vlak bij het centrum en makkelijk bereikbaar voor iedereen. Op de parking is plaats voor 29 wagens en in de fietsenstalling kunnen ook bakfietsen veilig vastgemaakt worden.

Story image

Contactgegevens:
​Winkel
05 360 84 59
www.okay.be/sintlievenshoutem

Persdienst Colruyt Group
+32 (0)473 92 45 10 of +32 (0)2 363 55 45
press@colruytgroup.com

Praktische info
OKay Sint-Lievens-Houtem
​Polbroek 55
​9520 Sint-Lievens-Houtem

Openingsuren:
maandag t.e.m. zaterdag
​van 8.30 tot 19.30 uur


Over OKay
​OKay is de buurtsupermarkt van Colruyt Group. Klanten vinden er alles voor hun dagelijkse boodschappen. OKay-winkels zijn zo dicht mogelijk bij dorps- of stadskernen gevestigd en garanderen de laagste prijzen in de buurt. De allereerste OKay-winkel opende haar deuren op 14 januari 1998 in Ertvelde. Sindsdien openen ze jaarlijks gemiddeld 6 nieuwe winkels. De komende jaren zal de buurtsupermarkt dit ritme aanhouden. OKay telt vandaag zo’n 145 winkels in België. Sinds november 2015 beschikt de keten bovendien over zijn eigen distributiecentrum in de industriezone van Lot (Beersel) in Vlaams-Brabant. OKay telt momenteel meer dan 2.500 medewerkers.