Vernieuwde Okay Puurs heropent op 7 juli als duurzame buurtsupermarkt

Vernieuwde Okay Puurs heropent op 7 juli als duurzame buurtsupermarkt

Met opgefriste freshmart en extra koelmeubels.

Dinsdag 4 juli 2023

Op vrijdag 7 juli opent Okay Puurs opnieuw de deuren na een grondige opknapbeurt. De buurtsupermarkt met een oppervlakte van 650 m² werd gerenoveerd in de stijl van de nieuwste generatie Okay-winkels met onder andere een opgefriste freshmart, extra koelmeubels en een vernieuwde broodhoek. Bij de vernieuwing is ook sterker ingezet op een minimale milieu-impact. Store manager Stefan Van Driessche en zijn team kijken ernaar uit om hun klanten opnieuw te mogen verwelkomen.

Focus op verse producten en dagvers brood

Dankzij de frisse en moderne inrichting vinden de klanten van Okay Puurs nu nog makkelijker hun weg in het ruime assortiment verse producten. “In de freshmart komt ons uitgebreide aanbod vers fruit en verse groenten volledig tot zijn recht”, zegt store manager Stefan. “Net buiten de freshmart werden extra koelmeubels geplaatst, zodat we onze tapas, charcuterie en patisserie nog beter in de kijker kunnen zetten.”

In Okay Puurs bakken de winkelmedewerkers ter plekke kwaliteitsvolle broden, koffiekoeken en broodjes af. “Die staan nu nog overzichtelijker uitgestald in ons vernieuwde broodmeubel. Een stuk handiger voor onze klanten”, legt Stefan uit. “Afrekenen kan nu in de vernieuwde kassa-omgeving. Frisser en nog makkelijker voor onze klanten.” In de diepvriesafdeling staan diepvrieskoffers met glazen deksel. Zo vinden klanten snel en makkelijk hun favoriete producten terug. De vele nieuwigheden en verbeteringen dragen bij tot een aangename winkelervaring en nóg efficiënter boodschappen doen.

Ook het enthousiaste team van Okay Puurs blijft op post en is klaar om de klanten opnieuw te ontvangen. “Elke dag kan ik rekenen op een toffe ploeg van 14 gemotiveerde medewerkers. Allemaal mensen uit de regio, voor wie klantvriendelijkheid, een goede service en hulpvaardigheid altijd op de eerste plaats komen.”

Minimale milieu-impact

Net als de andere winkelformules van Colruyt Group hecht Okay veel belang aan duurzaam bouwen, met een zo laag mogelijke milieu-impact. In Okay Puurs wordt geen gas of stookolie verbruikt. Het koelsysteem werkt op propaan, een natuurlijk koelmiddel dat veel milieuvriendelijker is en de CO2-uitstoot met 90 % verlaagt. Bovendien wordt de vrijgekomen warmte van de koeling gerecupereerd om de winkel te verwarmen. Verder werd voor de gevel verf gebruikt die schadelijke stoffen uit de lucht afbreekt. Onder invloed van zonlicht zet deze verf stikstofoxiden, ozon en organische schadelijke stoffen om in nitraat en zuurstof. Door de regen worden de nitraten opgelost en weggespoeld.

Makkelijk bereikbaar met auto en fiets

Okay Puurs bevindt zich op de verbindingsweg Guido Gezellelaan en is dus makkelijk bereikbaar voor iedereen. Op de parking is plaats voor 54 wagens en in de fietsenstalling kunnen fietsen veilig vastgemaakt worden.

Story image

Contactgegevens:
​Winkel
03 899 63 13
www.okay.be/puurs

Persdienst Colruyt Group
+32 (0)473 92 45 10 of +32 (0)2 363 55 45
press@colruytgroup.com

Praktische info
Okay Puurs
​Guido Gezellelaan 145
​2870 Puurs

Openingsuren:
maandag t.e.m. zaterdag
​van 8.30 tot 19.30 uur


Over OKay
​OKay is de buurtsupermarkt van Colruyt Group. Klanten vinden er alles voor hun dagelijkse boodschappen. OKay-winkels zijn zo dicht mogelijk bij dorps- of stadskernen gevestigd en garanderen de laagste prijzen in de buurt. De allereerste OKay-winkel opende haar deuren op 14 januari 1998 in Ertvelde. Sindsdien openen ze jaarlijks gemiddeld 6 nieuwe winkels. De komende jaren zal de buurtsupermarkt dit ritme aanhouden. OKay telt vandaag zo’n 145 winkels in België. Sinds november 2015 beschikt de keten bovendien over zijn eigen distributiecentrum in de industriezone van Lot (Beersel) in Vlaams-Brabant. OKay telt momenteel meer dan 2.500 medewerkers.