Vernieuwde OKay Pittem heropent op 14 juni als duurzame buurtsupermarkt

Vernieuwde OKay Pittem heropent op 14 juni als duurzame buurtsupermarkt

Met opgefriste freshmart, extra koelmeubels en vernieuwde broodhoek.

Dinsdag 13 juni 2023

Op woensdag 14 juni opent OKay Pittem opnieuw de deuren na een grondige opknapbeurt. De buurtsupermarkt is met een totale winkeloppervlakte van 940 m² een stuk ruimer dan voorheen en werd gerenoveerd in de stijl van de nieuwste generatie OKay-winkels, met onder andere een opgefriste freshmart, extra koelmeubels en een vernieuwde broodhoek. Bij de vernieuwing is ook sterk ingezet op een minimale milieu-impact. Store manager Tim Dendooven en zijn team kijken ernaar uit om hun klanten opnieuw te mogen verwelkomen.

Focus op verse producten en dagvers brood

OKay Pittem is niet alleen 290 m² groter dan voor de verbouwingswerken, dankzij de frisse en moderne inrichting vinden de klanten van de buurtsupermarkt nu ook makkelijker hun weg in het gevarieerde assortiment verse producten. “In de freshmart komt ons ruime aanbod vers fruit en verse groenten volledig tot zijn recht”, zegt store manager Tim. “Net buiten de freshmart werden extra koelmeubels geplaatst, zodat we onze tapas, charcuterie en patisserie nog beter in de kijker kunnen zetten.”

In OKay Pittem bakken de winkelmedewerkers ter plekke kwaliteitsvolle broden, koffiekoeken en broodjes af. “Die staan nu nog overzichtelijker uitgestald in ons vernieuwde broodmeubel. Een stuk handiger voor onze klanten”, legt Tim uit. “Ook de kassa-omgeving kreeg een opknapbeurt, zodat afrekenen vanaf nu nog vlotter en sneller kan verlopen.”

Allemaal nieuwigheden en verbeteringen die bijdragen tot een aangename winkelervaring en nóg efficiënter boodschappen doen. “Elke dag kan ik rekenen op een toffe ploeg van 13 gemotiveerde medewerkers. Allemaal mensen uit de regio, voor wie klantvriendelijkheid, een goede service en hulpvaardigheid altijd op de eerste plaats komen.”

Minimale milieu-impact

Net als de andere winkelformules van Colruyt Group hecht OKay veel belang aan duurzaam bouwen, met een zo laag mogelijke milieu-impact. In OKay Pittem wordt geen gas of stookolie verbruikt. De winkel werkt volledig op groene stroom en de milieuvriendelijke koeling van de winkel stoot 90 % minder CO2 uit dan traditionele koelinstallaties. Bovendien wordt vrijgekomen warmte van de koeling en het ventilatiesysteem gerecupereerd om de winkel te verwarmen.

Makkelijk bereikbaar met auto en fiets

OKay Pittem is erg praktisch gelegen, vlak bij het dorpscentrum en makkelijk bereikbaar voor iedereen. Op de ruime en vlot toegankelijke parking is plaats voor 62 wagens en in de fietsenstalling kunnen ook bakfietsen veilig vastgemaakt worden.

Story image

Contactgegevens:
​Winkel
051 46 77 14
www.okay.be/pittem

Persdienst Colruyt Group
+32 (0)473 92 45 10 of +32 (0)2 363 55 45
[email protected]

Praktische info
OKay Pittem
​Joos de ter Beerstlaan 31
​8740 Pittem

Openingsuren:
maandag t.e.m. zaterdag
​van 8.30 tot 19.30 uur


Over OKay
​OKay is de buurtsupermarkt van Colruyt Group. Klanten vinden er alles voor hun dagelijkse boodschappen. OKay-winkels zijn zo dicht mogelijk bij dorps- of stadskernen gevestigd en garanderen de laagste prijzen in de buurt. De allereerste OKay-winkel opende haar deuren op 14 januari 1998 in Ertvelde. Sindsdien openen ze jaarlijks gemiddeld 6 nieuwe winkels. De komende jaren zal de buurtsupermarkt dit ritme aanhouden. OKay telt vandaag zo’n 145 winkels in België. Sinds november 2015 beschikt de keten bovendien over zijn eigen distributiecentrum in de industriezone van Lot (Beersel) in Vlaams-Brabant. OKay telt momenteel meer dan 2.500 medewerkers.