Vernieuwde Okay Kortemark heropent op 1 maart als duurzame buurtsupermarkt

Vernieuwde Okay Kortemark heropent op 1 maart als duurzame buurtsupermarkt

Met opgefriste freshmart, extra koelmeubels en vernieuwde kassa-omgeving

Dinsdag 27 februari 2024

Op vrijdag 1 maart opent Okay Kortemark opnieuw de deuren na een grondige opknapbeurt. De buurtsupermarkt met een totale winkeloppervlakte van 641 m² werd gerenoveerd in de stijl van de nieuwste generatie Okay-winkels, met onder andere een opgefriste freshmart, extra koelmeubels en een vernieuwde kassa-omgeving. Zo is het bij Okay Kortemark nu nog makkelijker boodschappen doen. Bij de vernieuwing is ook sterk ingezet op een minimale milieu-impact. Store manager Olivier De Jaeghere en zijn team kijken ernaar uit om hun klanten opnieuw te mogen verwelkomen.

Focus op verse producten en dagvers brood

Dankzij de frisse en moderne inrichting van Okay Kortemark vinden de klanten makkelijker hun weg in het gevarieerde assortiment verse producten. “In de vernieuwde freshmart is het makkelijk kiezen uit ons ruime aanbod fruit en groenten, zuivel, vlees, vis en kant-en-klare maaltijden, lekker dagvers zoals je dat van Okay gewoon bent”, zegt store manager Olivier. “Bovendien hebben we extra ruimte voorzien voor een uitgebreid assortiment vlees-, vis- en veggiehapjes, charcuterie van de fijnste kwaliteit en ook lekkere patisserie.”

In Okay Kortemark bakken de winkelmedewerkers ter plekke kwaliteitsvolle broden, koffiekoeken en broodjes af. Die vinden klanten makkelijk terug in de overzichtelijke broodhoek. “De kassa-omgeving kreeg een opknapbeurt”, vult Olivier nog aan.

Allemaal nieuwigheden en verbeteringen die bijdragen tot een aangename winkelervaring en nóg efficiënter boodschappen doen. “En elke dag staat er een toffe ploeg van 11 gemotiveerde medewerkers klaar om onze klanten te helpen. Met de glimlach. Allemaal mensen uit de regio, voor wie klantvriendelijkheid, een goede service en hulpvaardigheid altijd op de eerste plaats komen.”

Minimale milieu-impact

Net als de andere winkelformules van Colruyt Group hecht Okay veel belang aan duurzaam bouwen, met een zo laag mogelijke milieu-impact. In Okay Kortemark wordt geen gas of stookolie verbruikt. De milieuvriendelijke koeling van de winkel stoot 90 % minder CO2 uit dan traditionele koelinstallaties. Bovendien wordt vrijgekomen warmte van de koeling gerecupereerd om de winkel te verwarmen. De parking werd dan weer aangelegd met waterdoorlatende klinkers: zo sijpelt regenwater meteen in de bodem en wordt de riolering ontlast.

Makkelijk bereikbaar met auto, per fiets of te voet

Okay Kortemark is erg praktisch gelegen, op wandel- en fietsafstand van het dorpscentrum en langs de brede invalsweg Lichterveldestraat: makkelijk bereikbaar voor iedereen dus. Op de ruime en vlot toegankelijke parking is plaats voor 55 wagens, met ook 4 oplaadpunten voor elektrische voertuigen. In de fietsenstalling kunnen ook bakfietsen veilig vastgemaakt worden.

Fotomateriaal nodig voor uw artikel? Download het hier.


Contact:
Persdienst Colruyt Group
​Tel.:
+32 (0)473 92 45 10 of +32 (0)2 363 55 45
E-mail: press@colruytgroup.com

Praktische info:
​Okay Kortemark
​Lichterveldestraat 35
​8610 Kortemark

Tel.: 051 74 79 92

www.okay.be/kortemark

Openingsuren Okay:
​maandag t.e.m. zaterdag van 8 uur tot 19.30 uur