Vernieuwde Okay Ganshoren heropent op 15 mei als duurzame buurtsupermarkt

Vernieuwde Okay Ganshoren heropent op 15 mei als duurzame buurtsupermarkt

Met opgefriste freshmart, extra koelmeubels en vernieuwde broodhoek

Dinsdag 14 mei 2024

Op woensdag 15 mei opent Okay Ganshoren opnieuw de deuren na een grondige opknapbeurt. De buurtsupermarkt met een totale winkeloppervlakte van 630 m² werd gerenoveerd in de stijl van de nieuwste generatie Okay-winkels, met onder andere een opgefriste freshmart, extra koelmeubels en een vernieuwde broodhoek. Zo is het bij Okay Ganshoren nu nog makkelijker boodschappen doen. Bij de vernieuwing is ook sterk ingezet op een minimale milieu-impact. Store manager Laurent Chauvin en zijn team kijken ernaar uit om hun klanten opnieuw te mogen verwelkomen.

Focus op verse producten en dagvers brood

Dankzij de frisse en moderne inrichting van Okay Ganshoren vinden de klanten makkelijker hun weg in het gevarieerde assortiment verse producten. “In de freshmart zorgt de brede doorgang voor een aangename winkelervaring. Het is er makkelijk kiezen uit ons ruime aanbod fruit en groenten, zuivel, vlees, charcuterie, vis en kant-en-klare maaltijden, lekker dagvers zoals je dat van Okay gewoon bent”, zegt store manager Laurent. “Net buiten de freshmart hebben we bovendien extra koelmeubels geplaatst, met daarin een uitgebreid assortiment vlees-, vis- en veggiehapjes voor gezellige apero-momenten met familie of vrienden.”

In Okay Ganshoren bakken de winkelmedewerkers ter plekke kwaliteitsvolle broden, koffiekoeken en broodjes af. Die vinden klanten makkelijk terug in de overzichtelijke broodhoek.

Allemaal nieuwigheden en verbeteringen die bijdragen tot een aangename winkelervaring en nóg efficiënter boodschappen doen. “En elke dag staat er een toffe ploeg van 14 gemotiveerde medewerkers klaar om onze klanten te helpen. Met de glimlach. Allemaal mensen uit de regio, voor wie klantvriendelijkheid, een goede service en hulpvaardigheid altijd op de eerste plaats komen.”

Minimale milieu-impact

Net als de andere winkelformules van Colruyt Group hecht Okay veel belang aan duurzaam bouwen, met een zo laag mogelijke milieu-impact. Okay Ganshoren werkt volledig op groene stroom, er wordt geen gas of stookolie verbruikt. De milieuvriendelijke koeling van de winkel stoot 90 % minder CO2 uit dan traditionele koelinstallaties. Bovendien verbruiken de energiezuinige ledlampen 30 % minder stroom. De buitengevel werd dan weer opgefrist met speciale, luchtzuiverende verf.

Makkelijk bereikbaar met auto en fiets

Okay Ganshoren is erg praktisch gelegen in de Frans Gasthuislaan en is makkelijk bereikbaar voor iedereen. Op de ruime en vlot toegankelijke parking is plaats voor 38 wagens, met ook acht oplaadpunten voor elektrische voertuigen. In de fietsenstalling kunnen ook bakfietsen veilig vastgemaakt worden.

Fotomateriaal nodig voor uw artikel? Download het hier.


Contact
​Persdienst Colruyt Group
​Tel.: +32 (0)473 92 45 10 of +32 (0)2 363 55 45
​E-mail: press@colruytgroup.com

Praktische info
​Okay Ganshoren
​Frans Gasthuislaan 42
​1083 Ganshoren

Tel.: 02 428 52 48
www.okay.be/ganshoren

Openingsuren Okay
​maandag t.e.m. zaterdag van 8 uur tot 19.30 uur