Vernieuwde Okay Boutersem heropent op 12 juli als duurzame buurtsupermarkt

Vernieuwde Okay Boutersem heropent op 12 juli als duurzame buurtsupermarkt

Met vernieuwde freshmart, extra koelmeubels en vernieuwde kassa-omgeving

Woensdag 10 juli 2024

Op vrijdag 12 juli opent Okay Boutersem opnieuw de deuren na een grondige opknapbeurt. De buurtsupermarkt aan de Leuvensesteenweg heeft een totale winkeloppervlakte van 650 m² en werd gerenoveerd in de stijl van de nieuwste generatie Okay-winkels. De winkel heeft een vernieuwde en vergrote freshmart, extra koelmeubels en een vernieuwde kassa-omgeving. Zo is het bij Okay Boutersem nu nog makkelijker boodschappen doen. Bij de vernieuwing is ook sterk ingezet op een minimale milieu-impact. Store manager Manon Buelens en haar team kijken ernaar uit om hun klanten opnieuw te mogen verwelkomen.

Focus op verse producten en dagvers brood

Dankzij de frisse en moderne inrichting van Okay Boutersem vinden de klanten makkelijker hun weg in het gevarieerde assortiment verse producten. “In de freshmart zorgt de brede doorgang voor een aangename winkelervaring. Het is er makkelijk kiezen uit ons ruime aanbod fruit en groenten, zuivel, vlees, charcuterie, vis en kant-en-klare maaltijden, lekker dagvers zoals je dat van Okay gewoon bent”, legt store manager Manon uit. “Net buiten de freshmart hebben we bovendien extra koelmeubels geplaatst, met daarin een uitgebreid assortiment vlees-, vis- en veggiehapjes voor gezellige apero-momenten met familie of vrienden. Ook de kassa-omgeving kreeg een opknapbeurt en oogt frisser.”

In Okay Boutersem bakken winkelmedewerkers ter plekke heerlijke broden, koffiekoeken en broodjes af. Klanten kunnen dat lekkers gemakkelijk vinden in de overzichtelijke broodhoek.

Veel nieuwigheden en verbeteringen die bijdragen tot een aangename winkelervaring en nóg efficiënter boodschappen doen. “En elke dag staat er een toffe ploeg van 16 gemotiveerde medewerkers klaar om onze klanten te helpen. Met de glimlach. Allemaal mensen uit de regio, voor wie klantvriendelijkheid, een goede service en hulpvaardigheid altijd op de eerste plaats komen,” vertelt Manon fier.

Minimale milieu-impact

Net als de andere winkelformules van Colruyt Group hecht Okay veel belang aan duurzaam bouwen, met een zo laag mogelijke milieu-impact. In Okay Boutersem wordt geen gas of stookolie verbruikt. De milieuvriendelijke koeling van de winkel stoot 90 % minder CO2 uit dan traditionele koelinstallaties. Bovendien wordt vrijgekomen warmte van de koeling en van het ventilatiesysteem gerecupereerd om de winkel te verwarmen.

Makkelijk bereikbaar met auto, per fiets of te voet

Okay Boutersem is erg praktisch gelegen langs de Leuvensesteenweg en is makkelijk bereikbaar voor iedereen. Op de ruime en vlot toegankelijke parking is plaats voor 75 wagens, met ook vier oplaadpunten voor elektrische voertuigen. In de fietsenstalling kunnen ook bakfietsen veilig vastgemaakt worden.

Fotomateriaal nodig voor uw artikel? Download het hier.


Contact:
Persdienst Colruyt Group
​Tel.:
+32 (0)473 92 45 10 of +32 (0)2 363 55 45
E-mail: press@colruytgroup.com

Praktische info:
​Okay Boutersem
​Leuvensesteenweg 297
​3370 Boutersem
​Tel.: 016 46 47 85
https://www.okay.be/nl/onze-winkels/okay-boutersem

Openingsuren Okay:
​maandag t.e.m. zaterdag van 8 uur tot 19.30 uur