Vernieuwde Okay Affligem heropent op 22 mei als duurzame buurtsupermarkt

Vernieuwde Okay Affligem heropent op 22 mei als duurzame buurtsupermarkt

Met Collect&Go-afhaalpunt, vernieuwde broodhoek en opgefriste freshmart

Dinsdag 21 mei 2024

Op woensdag 22 mei opent Okay Affligem opnieuw de deuren na een grondige opknapbeurt. De buurtsupermarkt met een totale winkeloppervlakte van 600 m² werd gerenoveerd in de stijl van de nieuwste generatie Okay-winkels, met onder andere een Collect&Go-afhaalpunt, vernieuwde broodhoek, opgefriste freshmart, extra koelmeubels en een vernieuwde kassa-omgeving. Zo is het bij Okay Affligem nu nog makkelijker boodschappen doen. Bij de vernieuwing is ook sterk ingezet op een minimale milieu-impact. Store manager Jannick Vastenavondt en zijn team kijken ernaar uit om hun klanten opnieuw te mogen verwelkomen.

Focus op verse producten en dagvers brood

Dankzij de frisse en moderne inrichting van Okay Affligem vinden de klanten makkelijker hun weg in het gevarieerde assortiment verse producten. “In de freshmart zorgt de brede doorgang voor een aangename winkelervaring. Het is er makkelijk kiezen uit ons ruime aanbod fruit en groenten, zuivel, vlees, charcuterie, vis en kant-en-klare maaltijden, lekker dagvers zoals je dat van Okay gewoon bent”, zegt store manager Jannick. “Net buiten de freshmart hebben we bovendien extra koelmeubels geplaatst, met daarin een uitgebreid assortiment vlees-, vis- en veggiehapjes voor gezellige apero-momenten met familie of vrienden.”

In Okay Affligem bakken de winkelmedewerkers ter plekke kwaliteitsvolle broden, koffiekoeken en broodjes af. Die vinden klanten makkelijk terug in de vernieuwde, overzichtelijke broodhoek. “De kassa-omgeving kreeg een opknapbeurt, zodat afrekenen vanaf nu nog vlotter en sneller kan verlopen”, legt Jannick uit. “Vanaf 22 mei kunnen klanten bij ons ook hun Collect&Go-boodschappen afhalen.”

Allemaal nieuwigheden en verbeteringen die bijdragen tot een aangename winkelervaring en nóg efficiënter boodschappen doen. “En elke dag staat er een toffe ploeg van 12 gemotiveerde medewerkers klaar om onze klanten te helpen. Allemaal mensen uit de regio, voor wie klantvriendelijkheid, een goede service en hulpvaardigheid altijd op de eerste plaats komen.”

Minimale milieu-impact

Net als de andere winkelformules van Colruyt Group hecht Okay veel belang aan duurzaam bouwen, met een zo laag mogelijke milieu-impact. In Okay Affligem wordt geen gas of stookolie verbruikt en de milieuvriendelijke koeling van de winkel stoot 90 % minder CO2 uit dan traditionele koelinstallaties. Vrijgekomen warmte van de koeling en het ventilatiesysteem wordt gerecupereerd om de winkel te verwarmen. Regenwater wordt bovendien opgevangen en sijpelt rustig de grond in om het bodemwater aan te vullen. Zo wordt ook het rioleringssysteem ontlast.

Makkelijk bereikbaar met auto en fiets

Okay Affligem is erg praktisch gelegen langs een verbindingsweg en makkelijk bereikbaar voor iedereen. Op de ruime en vlot toegankelijke parking is plaats voor 50 wagens en in de fietsenstalling kunnen ook bakfietsen veilig vastgemaakt worden.

Fotomateriaal nodig voor uw artikel? Download het hier.


Contact
​Persdienst Colruyt Group
Tel.: +32 (0)473 92 45 10 of +32 (0)2 363 55 45
​E-mail: press@colruytgroup.com

Praktische info
​Okay Affligem
​Brusselbaan 286
​1790 Affligem

Tel.: 053 67 42 33
www.okay.be/affligem

Openingsuren Okay
​maandag t.e.m. zaterdag van 8 uur tot 19.30 uur