Vernieuwde Dreambaby Kuurne, nu nog groter én groener

Op woensdag 16 oktober heropent de Dreambaby-winkel in Kuurne officieel zijn deuren. De winkel ging op 2 oktober al gedeeltelijk open door een brand in de pop-upstore eind september, maar vanaf woensdag kunnen toekomstige ouders terecht in de volledig vernieuwde winkel. Om deze nieuwe start te vieren, verwent Dreambaby zijn klanten een hele week lang met interessante workshops, voordelige acties en leuke wedstrijden.

Dinsdag 15 oktober 2019

Volwaardige opening na brand

Een deel van de vernieuwde Dreambaby-winkel opende twee weken vroeger dan voorzien door een brand in de pop-upwinkel. Op die manier kon Dreambaby zijn klanten die artikelen van een geboortelijst wilden afhalen of reserveren alvast verder helpen. "De motivatie van de ploeg is, ondanks de brand, zeer groot", zegt Clément Deltour, teamleader bij Dreambaby Kuurne. "We werken nu de laatste details af om er volgende week volledig voor te gaan."

Persoonlijke begeleiding in een groenere winkel

Dreambaby Kuurne trekt, met onder meer een duurzaam ventilatiesysteem, vernieuwde dakisolatie en ledverlichting, de ecologische kaart. Daarnaast kreeg de winkel ook een nieuwe, sfeervolle aankleding om toekomstige ouders in ideale omstandigheden verder te helpen. Zestien ervaren babyspecialisten geven persoonlijk advies en begeleiding om klanten een warme winkelervaring te bieden. De vernieuwde winkel is met meer dan 700 m² bovendien groter dan voordien en beschikt over een ruim assortiment, van kleding en eetgerei tot autostoelen, wandelwagens en babykamers.

Feestelijke openingsweek

Om de opening van de vernieuwde winkel te vieren, organiseert Dreambaby van woensdag 16 oktober t.e.m. zaterdag 26 oktober een feestelijke openingsweek. Klanten krijgen er aantrekkelijke kortingen en kunnen deelnemen aan leuke wedstrijden en boeiende workshops met Marie Rondou, Delphine Steelandt, Béaba Babycook en Thule. Het volledige programma vind je op dreambaby.be.


Dreambaby Kuurne
​ Ringlaan 6, 8520 Kuurne
​ Tel. 056 35 73 04
www.dreambaby.be

Openingsuren
​ Maandag tot vrijdag: 10 - 19 uur
​ Zaterdag: 9 - 18 uur

Contactpersoon
​ Hanne Poppe - Silja Decock
​ Persverantwoordelijke
​ Press relations officer
​ +32 (0)2 363 55 45
​ +32 (0)473 92 45 10
​ E-mail: [email protected]