Vernieuwde Colruyt Tertre opent op woensdag 3 april

Vernieuwde Colruyt Tertre opent op woensdag 3 april

Geoptimaliseerde winkel met modernere beenhouwerij

Maandag 1 april 2024

Opening Colruyt Tertre: volledig vernieuwde winkel met duurzame keuzes

Op woensdag 3 april 2024 opent de Colruyt Laagste Prijzen-winkel aan de rue Defuissaux in Tertre opnieuw zijn deuren na vernieuwingswerken. De beenhouwerij zit in een nieuw jasje, de afdeling parafarmacie werd uitgebreid en ook het broodmeubel is gemoderniseerd. Bovendien ging er tijdens de werken extra aandacht naar duurzaamheid en kunnen de klanten van Colruyt Tertre nog altijd terecht in het Collect&Go-afhaalpunt. Tot slot zijn er nu ook laadpalen op de parking voor elektrische wagens.

Geoptimaliseerde winkel en vernieuwde beenhouwerij

Met geoptimaliseerde winkelrekken en een oppervlakte van 1.540 m² winkelen de klanten van Colruyt Tertre gegarandeerd aangenamer en efficiënter. Gérant Didier Limbourg legt uit: “Omdat we de charcuterie bij het vlees in de beenhouwerij hebben gezet, hebben we nu meer plaats in de versmarkt. Daar vinden klanten producten zoals groenten en fruit, verse vis, kaas, veggie-producten en kant-en-klare maaltijden. Ook in de beenhouwerij is er een uitgebreide keuze met onder andere een vernieuwd traiteurassortiment. Daar werd de zelfbedieningstoog vervangen door doorzichtige, gesloten koelkasten die een pak minder CO2 uitstoten. Dankzij het open atelier zie je onze beenhouwers aan het werk. Zo kan je ze makkelijk aanspreken voor vragen of speciale bestellingen.”

De winkel heeft nu ook een moderner broodmeubel en een uitgebreider assortiment parafarmacie.

Opnieuw welkom bij Collect&Go

In Tertre kunnen klanten ook opnieuw terecht in het vernieuwde en uitgebreide Collect&Go-afhaalpunt. Collect&Go is de handige online boodschappendienst van Colruyt Group. Klanten sturen hun boodschappenlijstje door via collectandgo.be, de Xtra-app of de Collect&Go-app, en de medewerkers zetten de producten klaar op het moment dat de klant kiest.

Extra aandacht voor duurzaamheid

Ook voor de winkel in Tertre heeft Colruyt fors ingezet op duurzaamheid bij de renovatie. De beenhouwerij is uitgerust met duurzame koelkasten, die minder CO2 uitstoten. Het gebouw recupereert de restwarmte van de koelinstallatie en het ventilatiesysteem voor de verwarming, waardoor er 75 % energie wordt bespaard. Op de parking met 114 plaatsen zijn er ook 2 laadpalen voor 3 elektrische wagens en 4 fietsbeugels om 8 (bak)fietsen veilig vast te maken.

Opendeuravond dinsdag 2 april

Gerant Didier Limbourg: “Samen met mijn team van 26 winkelmedewerkers en 9 beenhouwers kijk ik ernaar uit om onze klanten te verwelkomen. We nodigen hen dan ook graag uit om als eerste kennis te maken met de vernieuwde winkel tijdens onze opendeuravond op dinsdag 2 april van 17 tot 20 u. Tot dan!”

Download hier de foto’s.


Voor meer informatie kan je contact opnemen met
Quentin Lagniaux (regiomanager) op 02 345 2345.
​Eva Biltereyst (persverantwoordelijke Colruyt Laagste Prijzen) op 0479 72 29 10.

Praktische informatie
Colruyt Tertre
​Rue Defuissaux 49
​7333 Tertre

Openingsuren
ma - za: 8.30 - 20 u.
​vr: 8.30 - 21 u.