Vernieuwde Colruyt Morlanwelz opent op 14 december

Woensdag 14 december 2016

Op woensdag 14 december opent Colruyt Morlanwelz de deuren na enkele maanden van verbouwingswerken. De winkel werd vergroot en omgebouwd tot een Colruyt-winkel van de nieuwe generatie: een nieuw koelsysteem in de versmarkt, een gloednieuwe beenhouwerij … En er kwam een Collect&Go-afhaalpunt en een DATS 24-tankstation.

 

 

Winkel van de nieuwe generatie

Gerant Mathieu Magrone: “Colruyt vernieuwt zijn winkels om ze nog efficiënter te maken en klanten aangenamer te laten winkelen. Aan de versmarkt bijvoorbeeld hebben we de plastic flappen vervangen door een luchtgordijn. Bij de vernieuwingen hebben we altijd oog gehad voor eenvoud en laagste kosten, zoals onze klanten van ons verwachten.”

 

Nieuw koelsysteem, beter voor het milieu

Mathieu Magrone: “De winkel in Morlanwelz is de eerste Colruyt-winkel met een koelsysteem met propeen/propyleen. Dat helpt onze uitstoot van broeikasgassen aanzienlijk te verminderen. We hebben het systeem met propaan al getest in andere winkels van Colruyt Group, zoals OKay en Bio-Planet. Op termijn zullen alle Colruyt-winkels ermee uitgerust worden. Op termijn zullen alle koelinstallaties in de Colruyt-winkels vervangen worden door systemen met propaan of propeen. Dat betekent een vermindering van de CO2-uitstoot van Colruyt Group in België met 10 %.”

 

Gloednieuwe beenhouwerij

Voor hun vers kwaliteitsvlees kunnen klanten terecht in een gloednieuwe beenhouwerij. Chef-beenhouwer Christian Lefevre: “De klanten hebben er een mooi overzicht op het assortiment vlees, charcuterie en salades. En ze zien de beenhouwers werken in een open atelier. Die zijn dus makkelijk aan te spreken bij vragen of een speciale bestelling.”

 

Collect&Go doet de boodschappen voor de klanten

Colruyt Morlanwelz heeft nu ook een Collect&Go-afhaalpunt. Mathieu Magrone: “Collect&Go is een handige online boodschappendienst van Colruyt Group. Klanten sturen ons hun boodschappenlijstje door via collectandgo.be of via de app, en de Collect&Go-medewerkers zetten hun producten klaar in het afhaalpunt tegen de dag en het uur van hun keuze. Handig!”

Een laatste nieuwigheid is het DATS 24-tankstation. “Onze dienstverlening is nu compleet”, zegt de gerant. “Klanten kunnen op de site van de winkel nu ook 24 u. op 24 kwaliteitsbrandstof tanken bij DATS 24. Dat maakt deel uit van Colruyt Group.”

 

Speciale opendeuravond

Vanaf woensdag 14 december staan gerant Mathieu Magrone, chef-beenhouwer Christian Lefevre en hun 43 medewerkers klaar om de klanten opnieuw te verwelkomen in de vernieuwde Colruyt Morlanwelz.Mathieu Magrone: “De avond voordien, op dinsdag 13 december van 17 tot 20 u., kan iedereen de vernieuwingen al in primeur komen bekijken. Tijdens deze speciale opendeuravond serveren we de klanten graag een hapje en een drankje. Iedereen is van harte welkom!”

--------------------------------------------------------------

Voor meer info kan u contact opnemen met:- André Baudet (regiomanager) op 02 345 2345- Silja Decock (persverantwoordelijke van Colruyt Group) op 0473 92 45 10

Praktische info:

Colruyt MorlanwelzChaussée de Mariemont 367140 Morlanwelz

Openingsuren:ma - za: 8.30 - 20 u.vr: 8.30 - 21 u.

Opendeuravond:dinsdag 13 december van 17 tot 20 u.