Vernieuwde Colruyt Jodoigne opent op woensdag 23 augustus

Vernieuwde Colruyt Jodoigne opent op woensdag 23 augustus

Geoptimaliseerde winkel en nieuw jasje voor de beenhouwerij

Maandag 21 augustus 2023

Opening Colruyt Jodoigne: volledig vernieuwde winkel met duurzame keuzes

Op woensdag 23 augustus 2023 opent de Colruyt Laagste Prijzen-winkel aan de Rue de Piétrain opnieuw zijn deuren na enkele vernieuwingswerken. De beenhouwerij zit in een nieuw jasje, de afdeling parafarmacie werd uitgebreid en ook het broodmeubel is gemoderniseerd. Bovendien ging er tijdens de renovatiewerken extra aandacht naar duurzaamheid. Tot slot kunnen klanten in Jodoigne nog steeds terecht in het Collect&Go-afhaalpunt.

Story image

Geoptimaliseerde winkel en vernieuwde beenhouwerij

Met geoptimaliseerde winkelrekken en een oppervlakte van 1.600 m² winkelen de klanten van Colruyt Jodoigne gegarandeerd aangenamer en efficiënter. Gerant Amaury Staumont legt uit: “Omdat we de charcuterie bij het vlees in de beenhouwerij hebben gezet, hebben we nu meer plaats in de versmarkt. Daar vinden klanten producten zoals groenten en fruit, verse vis, kaas, kant-en-klare maaltijden en een ruim veggie-assortiment. Ook in de beenhouwerij is er een uitgebreide keuze met onder andere een vernieuwd traiteurassortiment. Daar werd de zelfbedieningstoog vervangen door doorzichtige, gesloten frigo’s die een pak minder CO2 uitstoten. Dankzij het open atelier zie je onze beenhouwers aan het werk. Zo kan je ze makkelijk aanspreken voor vragen of speciale bestellingen.”
​De winkel heeft nu ook een moderner broodmeubel en een uitgebreider assortiment parafarmacie.

Nog altijd welkom bij Collect&Go

In Jodoigne kunnen klanten nog altijd terecht in het Collect&Go-afhaalpunt. Collect&Go is de handige online boodschappendienst van Colruyt Group. Klanten sturen hun boodschappenlijstje door via collectandgo.be, de MyColruyt-app of de Collect&Go-app, en de medewerkers zetten de producten klaar op het moment dat de klant kiest.

Extra aandacht voor duurzaamheid

Ook voor de winkel in Jodoigne heeft Colruyt fors ingezet op duurzaamheid bij de renovatie. De beenhouwerij is uitgerust met duurzame frigo’s, die minder CO2 uitstoten. Door de zonnepanelen op het dak is het energieverbruik geoptimaliseerd. Daarnaast recupereert het gebouw de restwarmte van de koelinstallatie en het ventilatiesysteem voor de verwarming, waardoor er 75 % energie wordt bespaard. Op de parking met 161 plaatsen zijn er ook 2 laadpalen voor 3 elektrische wagens en 4 fietsbeugels waar 8 (bak)fietsen veilig vastgemaakt kunnen worden.

Opendeuravond dinsdag 22 augustus

Gerant Amaury Staumont: “Samen met mijn team van 36 winkelmedewerkers en 10 beenhouwers kijk ik ernaar uit om onze klanten te verwelkomen. We nodigen hen dan ook graag uit om als eerste kennis te maken met de vernieuwde winkel tijdens onze opendeuravond op dinsdag 22 augustus van 17 tot 20 u. Tot dan!”

Download hier de foto’s.


Contactgegevens
​Nicolas Podziukas (regiomanager) op 02 345 2345.
​Hanne Poppe (persverantwoordelijke Colruyt Laagste Prijzen) op 0479 72 29 10.

Praktische informatie
​Colruyt Jodoigne
​Rue de Piétrain 36E
​1370 Jodoigne

Openingsuren
ma - za: 8.30 - 20 u.
​vr: 8.30 - 21 u.


Over Colruyt Laagste Prijzen
​Colruyt is de Laagste Prijzen-supermarkt van Colruyt Group. De winkelketen garandeert al meer dan 40 jaar de laagste prijs voor elk product, op elk moment. Klanten vinden er zo'n 10.500 voedings- en 7.500 niet-voedingsproducten, van dagverse groenten en fruit en vlees tot schoonmaak- en verzorgingsproducten. Colruyt onderscheidt zich ook door zijn eenvoud, efficiënt winkelen en inspanningen op het vlak van duurzaamheid. De keten baat ongeveer 240 winkels uit in België en het Groothertogdom Luxemburg en telt meer dan 15.000 medewerkers. Klanten kunnen hun boodschappen ook bestellen in de Colruyt-webshop en laten thuisbezorgen of afhalen in de meer dan 200 Collect&Go-afhaalpunten.