Vernieuwde Colruyt Deurne-Noord opent de deuren

Op woensdag 30 juni opent de vernieuwde Colruyt Laagste Prijzen in Deurne, aan de Eyendijkstraat 22. De winkel is volledig opnieuw ingericht en de versmarkt is groter geworden. Zo hebben klanten nu keuze uit een nog ruimer assortiment verse producten.

Dinsdag 3 augustus 2021

Vertrouwde winkel in een nieuw jasje

Colruyt Deurne-Noord is opgefrist en volledig opnieuw ingericht. Er ligt onder andere een nieuwe vloer en er is nieuwe verlichting geplaatst. Gerant Bart Hendrickx: “Je vertrouwde winkel werd in een nieuw jasje gestoken, waardoor je er nog aangenamer en efficiënter je boodschappen kan doen. De versmarkt is ook groter geworden. Je hebt nu keuze uit nog meer verse producten. Vers vlees vind je in een zelfbedieningstoog, voorverpakt in handige porties. Je kiest zelf het pakje dat je wil en neemt het meteen mee.”

De winkel is zowel met de auto als met de fiets vlot bereikbaar. In de fietsenstalling zijn enkele extra brede fietsenrekken, handig voor bv. bakfietsen.

Energiezuinige winkel

Bij het renoveren van winkels maakt Colruyt Group duurzame keuzes. Colruyt Deurne-Noord is dan ook een energiezuinige winkel geworden. De versmarkt is gerenoveerd volgens de nieuwste technieken, waardoor die ecologischer is. De vrijgekomen warmte van de koelingen wordt gerecupereerd, zo stoot de winkel 90 % minder broeikasgassen uit.

Het team van Colruyt Deurne-Noord staat voor je klaar

Omwille van de coronamaatregelen is er geen opendeuravond bij de opening. Gerant Bart Hendrickx: “Kom de vernieuwde Colruyt in Deurne in de eerste week ontdekken, dan zorgen wij voor een klein welkomstgeschenk. Mijn team en ik kijken ernaar uit om iedereen veilig in onze winkel te verwelkomen. We vragen je daarom om alle regels van de overheid te volgen.”

Voor meer informatie kan je contact opnemen met:

  • Marc Knockaert (regiomanager) op 02 345 23 45.
  • Eva Biltereyst (persverantwoordelijke Colruyt Laagste Prijzen) op 0479 72 29 10.

Praktische informatie:

Colruyt Deurne-Noord
​ Eyendijkstraat 22
​ 2100 Deurne

Openingsuren:

ma - za: 8.30 - 20 u.
​ vr: 8.30 - 21 u.

Download hier de foto’s van de winkel.