Nieuwe Spar Colruyt Group in Wevelgem opent op 19 oktober

Nieuwe Spar Colruyt Group in Wevelgem opent op 19 oktober

Een nieuwe winkel met bekende gezichten

Dinsdag 3 oktober 2023

Op donderdag 19 oktober opent een nieuwe Spar Colruyt Group zijn deuren in Wevelgem. De bestaande buurtsupermarkt in de Menenstraat werd in een Spar-jasje gestoken, met veel aandacht voor vers en lokaal. Het hele team kijkt er alvast naar uit om klanten te laten proeven van een prima klantenservice, een gezellige winkelervaring en de bekende Spar-kwaliteit.

Bekende locatie en vertrouwd team

Wie in de regio rond Wevelgem wil genieten van lekker verse producten en aangenaam boodschappen doen, kan vanaf donderdag 19 oktober terecht in de vernieuwde Spar-winkel in de Menenstraat 268. De locatie doet misschien een belletje rinkelen, want op de plaats van de nieuwe Spar was vroeger een andere supermarkt gelegen. Alle medewerkers van de voormalige supermarkt, inclusief jobstudenten en flexi-jobbers, maken mee de overstap. Een groot deel van hen is afkomstig uit de streek.

Ter plaatse versneden charcuterie en kaas

Wie langskomt bij Spar Wevelgem merkt al gauw op dat er, net als in de voormalige winkel, een uitgebreid assortiment aan producten te vinden is. Bepaalde categorieën hebben wel een andere plaats en/of een upgrade gekregen. Dat is het geval voor bijvoorbeeld streekproducten en sushi. Het is de bedoeling om hier en daar enkele nieuwe accenten te leggen en het bestaande aanbod te blijven aanvullen en verfijnen. Wat wel helemaal nieuw is, is de ter plaatse versneden charcuterie en kaas, het PostPunt van Post.NL dat je in de winkel kan terugvinden en de pakjesautomaat van Bpost op de parking. De kassa’s, winkelrekken en parking blijven dezelfde.

Feestelijke opening en mooie kortingen

Tijdens de sluitingsperiode van 2,5 weken kreeg de voormalige winkel een Spar-make-over. Iedereen is welkom om de buurtsupermarkt te ontdekken op 19 oktober vanaf 8 uur of op de feestelijke receptie van 11 tot 18 uur. Het team verwelkomt graag nieuwe en vertrouwde klanten en nodigt hen uit voor een hapje en een drankje in een fijne sfeer van foodtrucks en muziek. Bovendien zijn er in de openingsweek heel wat mooie kortingen dankzij de speciale openingsfolder.

Story image

Contactgegevens
​056 41 04 05

Persdienst Colruyt Group
+32 (0)473 92 45 10
press@colruytgroup.com

Praktische info
Spar Wevelgem:
Menenstraat 268,
​8560 Wevelgem

Openingsuren
Maandag: 13 u. - 20 u.
​Dinsdag – vrijdag: 8 u. – 20 u.
​Zaterdag: 8 u. - 19 u.
​Zondag: 8 u. - 12 u.


Over Spar Colruyt Group
De meer dan 200 Spar-winkels zijn gezellige buurtsupermarkten, uitgebaat door vakbekwame zelfstandige ondernemers die met eigen accenten hun winkel uniek maken. Ze bevinden zich in dorps- of stadskernen en onderscheiden zich door hun verse producten, scherpe prijzen en de liefde voor lekker eten. De winkeloppervlakte varieert van 300 tot 1.200 m². Meer info op mijnspar.be.

Over Retail Partners Colruyt Group
Retail Partners Colruyt Group is de licentiehouder van Spar Colruyt Group in België. Het werkt nauw samen met meer dan 200 zelfstandige Spar-ondernemers: naast toelevering is er een volledige ondersteuning en een uniek overlegmodel op basis van partnership. Daarnaast levert Retail Partners Colruyt Group ook verse producten en kruidenierswaren aan Alvo-winkels. De zelfstandigenorganisatie staat daarbij in voor de aankoop en het transport van de goederen en geeft advies over assortiment en promobeleid. Ten slotte zorgt Retail Partners Colruyt Group voor de toelevering aan 120 zelfstandige winkeliers, waaronder 31 Mini Markets. Meer info op retailpartnerscolruytgroup.be.