Heropening van Colruyt Laagste Prijzen Antoing: een vernieuwde en duurzamere winkel

Heropening van Colruyt Laagste Prijzen Antoing: een vernieuwde en duurzamere winkel

De winkel is volledig heringericht en de versmarkt is vergroot

Maandag 16 mei 2022

De vernieuwde Colruyt Laagste Prijzen-winkel in Antoing opent zijn deuren op woensdag 18 mei aan de Avenue de l'Europe nr. 18. Deze winkel in Henegouwen, dicht bij de Franse grens, is helemaal heringericht. De versmarkt is vergroot om de klanten meer verse producten te kunnen aanbieden. Ook de beenhouwerij kreeg een nieuwe look, met een open atelier om het contact met onze beenhouwers te vergemakkelijken. Colruyt maakte duurzame keuzes bij de vernieuwing. De winkel gebruikt dus geen fossiele brandstoffen.

Snel en efficiënt winkelen

De winkel Colruyt Laagste Prijzen in Antoing is volledig heringericht en de versmarkt is vergroot. Gerant Barbara Hurteux legt uit: "We kijken ernaar uit om onze klanten te ontvangen in onze volledig heringerichte winkel. In de versmarkt zullen zij kunnen kiezen uit een ruimer assortiment groenten en fruit, salades, kant-en-klaarmaaltijden ... Voor hun vers vlees kunnen ze altijd rekenen op een van onze acht gediplomeerde beenhouwers. De beenhouwers werken nu in een open atelier, waardoor ze gemakkelijker aanspreekbaar zijn. Dat is handig als je vragen hebt of een speciale bestelling wil doen.

Speciale aandacht voor duurzaamheid

Bij de renovatie zijn een aantal duurzame keuzes gemaakt. Colruyt investeert in meer efficiëntie en dat is ook het geval voor de winkel in Antoing. Zo is de winkel voorzien van ledverlichting en bewegingsdetectoren, wat zorgt voor een aanzienlijk besparing op elektriciteit. Bovendien maakt de winkel geen gebruik van fossiele brandstoffen. Het heeft ook een systeem voor het recupereren van de warmte van de koelinstallatie, waardoor de uitstoot van broeikasgassen met 90 % wordt verminderd. Er is ook een oplaadpunt voor elektrische voertuigen geïnstalleerd op de parkeerplaats. Daarnaast is er voldoende plaats voor fietsen en bakfietsen.

Het team is er klaar voor

Barbara: "Mijn medewerkers en ik kijken ernaar uit om onze klanten terug te ontvangen in onze vernieuwde winkel. Kom langs en ontdek alle vernieuwingen, je krijgt van ons een klein welkomstgeschenkje. We zien je graag op woensdag 18 mei, vanaf 8.30 uur."


Contactgegevens
Eva Biltereyst (persverantwoordelijke Colruyt Laagste Prijzen)
​+32 (0)479 72 29 10.

​André Baudet (regiomanager)
​+32 (0)2 345 23 45

Praktische info
Colruyt Antoing
Avenue de l'Europe 14
​7640 Antoing

Openingsuren
ma - za: 8.30 - 20 u.
​vr: 8.30 - 21 u.


Over Colruyt Laagste Prijzen
​Colruyt is de Laagste Prijzen-supermarkt van Colruyt Group. De winkelketen garandeert al meer dan 40 jaar de laagste prijs voor elk product, op elk moment. Klanten vinden er zowat 10.500 voedings- en 7.500 niet-voedingsproducten, van dagverse groenten en fruit en vlees tot schoonmaak- en verzorgingsproducten. Colruyt onderscheidt zich ook door zijn eenvoud, efficiënt winkelen en inspanningen op het vlak van duurzaamheid. De keten baat  248 winkels uit in België en het Groothertogdom Luxemburg en telt meer dan15.000 medewerkers. Klanten kunnen hun boodschappen ook bestellen in de Colruyt-webshop en afhalen in de 221 Collect&Go-afhaalpunten.