Heropening Colruyt Laagste Prijzen Gembloux: energiezuinige winkel in een nieuw jasje

De vernieuwde Colruyt Laagste Prijzen-winkel heropent op woensdag 1 december de deuren. De winkel is volledig heringericht. Daardoor is er ruimte vrijgekomen om de beenhouwerij en versmarkt flink uit te breiden. Klanten kunnen nu uit een nog ruimer assortiment verse producten kiezen en de beenhouwers makkelijk aanspreken dankzij het open atelier. Het Collect&Go-afhaalpunt is groter geworden, waardoor nog meer klanten van de tijdsbesparende service kunnen gebruikmaken.

Maandag 29 november 2021

​ ​ Snel en efficiënt boodschappen doen

De Colruyt Laagste Prijzen-winkel van Gembloux, in de rue de la Sucrerie, is volledig vernieuwd en heeft nu een grotere versmarkt en beenhouwerij dan voorheen. De rayons zijn zo ingericht dat klanten nog efficiënter hun boodschappen kunnen doen. Gerant Luc Cordonnier legt uit: “We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze volledig heringerichte winkel. In de versmarkt ontdekt u een ruimer assortiment aan groenten en fruit, kazen, kant-en-klare maaltijden en vis. Voor vers vlees kan u altijd rekenen op een van onze 12 gekwalificeerde beenhouwers. Zij werken voortaan in een open atelier. Zo zijn ze makkelijker aanspreekbaar voor bijvoorbeeld een speciale bestelling of extra informatie.”

Collect&Go doet de boodschappen voor u

Omdat de populariteit van online boodschappen doen blijft stijgen, is het Collect&Go-afhaalpunt van Colruyt Gembloux uitgebreid. Op die manier kunnen nog meer klanten gebruikmaken van de tijdsbeparende service. “Collect&Go is de online boodschappendienst van Colruyt Group. Klanten sturen hun boodschappenlijstje door via collectandgo.be of via de MyColruyt- of Collect&Go-app. De medewerkers zetten alle producten klaar in het afhaalpunt op een moment dat de klant kiest”, aldus de gerant.

Nadruk op duurzame keuzes

Colruyt investeert steeds meer in duurzaamheid. Ook bij de renovatie van de winkel in Gembloux is daar veel belang aan gehecht. Zo wordt de restwarmte van de koeling bijvoorbeeld gerecupereerd, goed voor 90 % minder broeikasgassen. Op de parking is er nu een laadpaal voor elektrische voertuigen. Er is ook voldoende plaats voorzien voor (bak)fietsen.

Het team van Colruyt Gembloux staat voor u klaar

Omwille van de coronamaatregen is er geen opendeuravond bij de opening. Luc Cordonnier: “Kom de vernieuwde Colruyt in Gembloux in de eerste week ontdekken en wij zorgen voor een klein welkomstgeschenk. Mijn 46 werknemers en ikzelf kijken ernaar uit om iedereen veilig in onze winkel te verwelkomen. We vragen u daarom om alle regels van de overheid te volgen.”

Voor meer informatie kan u contact opnemen met:

  • Jean-Marc Martinelli (regiomanager) op 02 345 23 45.
  • Eva Biltereyst (persverantwoordelijke Colruyt Laagste Prijzen) op 0479 72 29 10.

Praktische informatie

Colruyt Gembloux
​ Rue de la Sucrerie 6
​5030 Gembloux

Openingsuren

ma – za: 8.30 - 20 u.
​ vr: 8.30 - 21 u.

Download hier foto’s van de winkel.