Heropening Colruyt Frasnes: volledig vernieuwde winkel met duurzame keuzes

Heropening Colruyt Frasnes: volledig vernieuwde winkel met duurzame keuzes

Geoptimaliseerde winkel en nieuw jasje voor de beenhouwerij

Maandag 26 februari 2024

Op woensdag 28 februari 2024 opent de Colruyt Laagste Prijzen-winkel aan de Route de Lessines opnieuw zijn deuren. De winkel werd volledig heringericht, de beenhouwerij vernieuwd en het broodmeubel gemoderniseerd. Tijdens de werken ging er extra aandacht naar duurzaamheid, met als kers op de taart laadpalen waarmee klanten hun elektrische wagens kunnen opladen.

Geoptimaliseerde winkel en modernere beenhouwerij

“Dankzij de verbeterde inrichting en de modernere beenhouwerij kunnen onze klanten nog efficiënter en aangenamer hun boodschappen doen”, vertelt gerant Mariane Van Herpe. De zelfbedieningstoog werd vervangen door gesloten en transparante koelkasten. “De klanten hebben ook een beter zicht op ons volledige assortiment, want de charcuterie en smeersalades staan nu bij het vlees. Én ze gaan onze beenhouwers aan het werk zien in het open atelier. Ze kunnen dan meteen iemand aanspreken voor vragen of speciale bestellingen.”

Extra aandacht voor duurzaamheid

Ook voor de vernieuwing van de winkel in Frasnes heeft Colruyt sterk ingezet op duurzaamheid. De duurzamere koelkasten van de beenhouwerij stoten minder CO2 uit. Het gebouw wordt verwarmd met de restwarmte van de koeling en het ventilatiesysteem. Zo verbruikt de winkel 75 % minder energie. Bovendien heeft de parking met 90 plaatsen ook 3 laadpalen voor 3 elektrische wagens en 4 fietsbeugels om 8 fietsen of bakfietsen veilig vast te maken.

Opendeuravond

Gérant Mariane van Herpe: “Samen met mijn team van 17 winkelmedewerkers en 5 beenhouwers kijk ik ernaar uit om onze klanten te verwelkomen. We nodigen hen dan ook graag uit om als eerste kennis te maken met de vernieuwde winkel tijdens onze opendeuravond op dinsdag 27 februari van 17 tot 20 u. Tot dan!”

 

Download hier de foto’s.


Voor meer informatie kan je contact opnemen met:
André Baudet (regiomanager) op 02 345 2345
​Eva Biltereyst (persverantwoordelijke Colruyt Laagste Prijzen) op 0479 72 29 10.

Praktische informatie:
Colruyt Frasnes
​Route de Lessines 4A
​7911 Frasnes-lez-Anvaing

Openingsuren:
​ma - za: 8.30 - 20 u.
​vr: 8.30 - 21 u.