Gloednieuwe Colruyt Zoersel zet extra in op duurzaamheid

Gloednieuwe Colruyt Zoersel zet extra in op duurzaamheid

Ontdek de gloednieuwe winkel met Collect&Go-afhaalpunt

Maandag 28 november 2022

Op woensdag 30 november 2022 opent de nieuwe Colruyt Zoersel zijn deuren langs de Zoerselsteenweg. De oude winkel werd volledig afgebroken en maakte plaats voor een nieuwe, duurzamere Colruyt Laagste Prijzen-winkel. Klanten kunnen er ook terecht in het Collect&Go-afhaalpunt.

Ruime winkel met uitgebreid assortiment

Colruyt Zoersel is een ruime winkel met een groot assortiment kwaliteitsproducten, zowel van bekende als van eigen merken, zoals Boni Selection en Everyday. Gerant Joris Meulemans: “Ook de versmarkt kreeg een facelift. We hebben de winkelrekken heringericht en creëerden zo meer plaats voor een nog uitgebreider assortiment én ruimere doorgangen. Je hebt nu extra veel ruimte om rustig te winkelen en je producten uit te kiezen.” Er is ook een beenhouwerij met open atelier waar klanten de gekwalificeerde beenhouwers aan het werk zien. Ze zijn makkelijk aanspreekbaar bij vragen of voor speciale bestellingen.

Collect&Go doet boodschappen voor jou

In de nieuwe winkel kunnen klanten ook terecht in het Collect&Go-afhaalpunt. Collect&Go is de handige online boodschappendienst van Colruyt Group. Klanten sturen hun boodschappenlijstje door via collectandgo.be of de app, en de medewerkers zetten alle producten klaar in het afhaalpunt op het moment dat de klant zelf kiest.

Duurzame keuzes, zoals altijd

Ook in Zoersel heeft Colruyt ingezet op duurzame ontwikkeling: de winkel heeft alleen ledlampen met een sensor, die tot 30 % energie besparen, en de restwarmte van de koelingen wordt gerecupereerd. De begroeiing op het groendak buffert warmte op hete dagen. Bovendien werden spullen van de vorige winkel hergebruikt waar mogelijk. Op de parking is ook een laadpaal voorzien voor 2 elektrische wagens.

Het team is er klaar voor

Joris Meulemans: “We kijken er met het hele team naar uit om onze klanten te verwelkomen. We nodigen hen dan ook graag uit om als eerste kennis te maken met de nieuwe winkel tijdens onze opendeuravond op dinsdag 29 november van 17 tot 20 u.”

Story image

Contactgegevens
​Frederik Budts of Michael Cluts (regiomanagers) op 02 345 2345.
​Eva Biltereyst (persverantwoordelijke Colruyt Laagste Prijzen) op 0479 72 29 10

Praktische informatie
Colruyt Zoersel
​Zoerselsteenweg 8A
​2980 Antwerpen

Openingsuren
ma - za: 8.30 - 20 u.
​vr: 8.30 - 21 u.


Over Colruyt Laagste Prijzen
​Colruyt is de Laagste Prijzen-supermarkt van Colruyt Group. De winkelketen garandeert al meer dan 40 jaar de laagste prijs voor elk product, op elk moment. Klanten vinden er zo'n 10.500 voedings- en 7.500 niet-voedingsproducten, van dagverse groenten en fruit en vlees tot schoonmaak- en verzorgingsproducten. Colruyt onderscheidt zich ook door zijn eenvoud, efficiënt winkelen en inspanningen op het vlak van duurzaamheid. De keten baat ongeveer 240 winkels uit in België en het Groothertogdom Luxemburg en telt meer dan 15.000 medewerkers. Klanten kunnen hun boodschappen ook bestellen in de Colruyt-webshop en laten thuisbezorgen of afhalen in de meer dan 200 Collect&Go-afhaalpunten.