DreamLand Waterloo verwelkomt klanten in pop-up tijdens renovatiewerken

De DreamLand-winkel van Waterloo krijgt een complete make-over en sluit daarom vanaf 4 januari tijdelijk de deuren. Klanten zullen er weinig hinder van ondervinden, want zij kunnen ondertussen terecht in een tijdelijke pop-up iets verderop op dezelfde Chaussée de Bruxelles. De gerenoveerde winkel opent op 10 maart en krijgt naast een vernieuwd winkelconcept ook een aparte zone waar online bestellingen snel afgehaald kunnen worden.

Maandag 4 januari 2021

Tijdelijke pop-up tijdens renovatiewerken

De DreamLand-winkel van Waterloo aan de Chaussée de Bruxelles 269 opende in 2003 en werd in de afgelopen 17 jaar regelmatig opgefrist, maar nu maakt de winkel zich op voor een complete make-over én een nieuw winkelconcept. De winkel sluit daarom vanaf 4 januari gedurende iets meer dan 2 maanden. De heropening is voorzien op 10 maart.

Klanten zullen er evenwel weinig hinder van ondervinden. Vanaf 6 januari tot het einde van de werken staat het DreamLand-team van Waterloo namelijk voor hen klaar in een tijdelijke pop-upwinkel, iets verderop op de Chaussée de Bruxelles, in de richting van Mont-Saint-Jean, ter hoogte van nummers 511-513.

Een nieuw winkelconcept waar kinderen centraal staan

De vernieuwde winkel in Waterloo zal er op verschillende vlakken iets anders uitzien dan de andere DreamLand-winkels. Danny Jenquin, Divisiemanager Verkoop bij DreamLand: “We willen onze klanten in Waterloo een “zen”-winkelbeleving bezorgen. Zo zorgen de aangepaste aanduidingen in de winkel voor een rustigere uitstraling. Dankzij de lage rekken krijgen onze klanten bovendien een mooi overzicht van de winkel.”

Tegelijk zal de focus in deze winkel nog meer uitgaan naar kinderen. Er worden verschillende plekjes voorzien waar kinderen speelgoed kunnen uitproberen en op het fietsparcours kunnen fietsjes en steps uitgetest worden. En ook de verjaardagsbel kan natuurlijk niet ontbreken. Danny Jenquin: “De verjaardagsbel is een echte klassieker in onze winkels. Jarige kinderen kunnen op de bel drukken, waarna er een verjaardagliedje speelt. De jarige mag plaatsnemen op de verjaardagstroon en wordt in de bloemetjes gezet door de winkelmedewerkers. Zo krijgt het kind een leuke kroon, een geschenkje en een foto als aandenken. In de winkel in Waterloo wordt onze bel in een nieuw jasje gestoken, het wordt een echte eyecatcher.”

Het assortiment blijft ongewijzigd: naast speelgoed en buitenspeelgoed vinden klanten er alles van multimedia en gaming, school-en kantoorartikelen, geschenkartikelen en gadgets voor jong en oud, boeken en strips.

Fysieke winkels en webshop versterken elkaar

DreamLand heeft de afgelopen jaren zwaar geïnvesteerd in een multichannel-strategie, met een focus op het verder uitbouwen van de webshop op dreamland.be, maar waarbij ook de fysieke winkels heel belangrijk blijven. DreamLand blijft dan ook geloven in een combinatie van “clicks & bricks”, waarbij de fysieke winkels en de webshop elkaar versterken. De nieuwe winkel in Waterloo krijgt daarom ook een duidelijk afgebakende afhaalzone vlak bij de ingang, waar klanten hun online bestelling snel kunnen oppikken en afrekenen.

Praktische informatie

DreamLand-winkel
​ Chaussée de Bruxelles 269
​ 1410 Waterloo

Gesloten wegens renovatiewerken van 4 januari tot en met 9 maart 2021

Heropening voorzien op 10 maart 2021

 

Tijdelijke pop-up
​ Chaussée de Bruxelles 511-513
​ 1410 Waterloo

Open van 6 januari tot en met 9 maart

Openingsuren:
​ Van maandag tot donderdag: van 10 tot 18.30 u.
​ Vrijdag: van 10 tot 19 u.
​ Zaterdag: van 9.30 tot 18.30 u.
​ Gesloten op zon- en feestdagen
​