DreamLand Waterloo heropent de deuren na complete make-over

Op 10 maart heropent de DreamLand-winkel in Waterloo die de afgelopen 2 maanden grondig werd verbouwd. In het vernieuwde winkelconcept is nog meer plaats voor beleving en wordt het makkelijker om online bestellingen sneller af te halen. Door de coronamaatregelen blijven de festiviteiten beperkt tot een openingsactie: klanten profiteren van 20 % korting op een speelgoedartikel naar keuze.

Maandag 8 maart 2021

Een nieuw winkelconcept waar kinderen centraal staan

De vernieuwde winkel in Waterloo zal er op verschillende vlakken iets anders uitzien dan de andere DreamLand-winkels. Danny Jenquin, Divisiemanager Verkoop bij DreamLand: “We willen onze klanten in Waterloo een “zen”-winkelbeleving bezorgen. Uniforme kleuren zorgen voor een rustige uitstraling en dankzij de lage rekken krijgen klanten een mooi overzicht van de winkel.”

Tegelijk gaat er nog meer aandacht uit naar de beleving van kinderen. Zo worden er verschillende plekjes voorzien waar kinderen speelgoed kunnen uitproberen en op het fietsparcours kunnen fietsjes en steps uitgetest worden. En ook de verjaardagsbel kan natuurlijk niet ontbreken. Danny Jenquin: “De verjaardagsbel is een echte klassieker in onze winkels. Jarige kinderen kunnen op de bel drukken, waarna er een verjaardagsliedje speelt. De jarige mag plaatsnemen op de verjaardagstroon en wordt in de bloemetjes gezet door de winkelmedewerkers. Zo krijgt het kind een leuke kroon, een geschenkje en een foto als aandenken. Ook de bel werd in een nieuw jasje gestoken, het is een echte eyecatcher geworden”. Jarige feestvarkentjes moeten wel nog even geduld oefenen: door de coronamaatregelen blijft de verjaardagsbel jammer genoeg nog even buiten gebruik.

Fysieke winkels en webshop versterken elkaar

DreamLand heeft de afgelopen jaren zwaar geïnvesteerd in een multichannel-strategie, waarbij de webshop en de fysieke winkels elkaar versterken. De nieuwe winkel in Waterloo krijgt net daarom een duidelijk afgebakende afhaalzone vlak bij de ingang, waar klanten hun online bestelling snel kunnen oppikken en afrekenen.

20 % korting

De festiviteiten die normaal met een winkelopening gepaard gaan, kunnen door de coronamaatregelen jammer genoeg niet doorgaan. Maar klanten van DreamLand Waterloo worden wel feestelijk verwelkomd met een openingsactie: tot en met 13 maart profiteren ze van 20 % korting op een speelgoedartikel naar keuze.

Assortiment voor jong en oud

Naast speelgoed en buitenspeelgoed kunnen klanten in Waterloo terecht voor het vertrouwde aanbod van multimedia en gaming, school- en kantoormateriaal, een cadeauzone met originele gadgets voor klein en groot, strips en boeken.

De tijdelijke pop-up waar klanten tijdens de renovatiewerken terechtkonden, sluit definitief de deuren op 9 maart om 18.30 u.