DreamLand Lede viert complete make-over

DreamLand Lede viert complete make-over

De winkel heeft een nieuw winkelconcept dat nog klantvriendelijker is.

Maandag 21 maart 2022

Van 23 t.e.m. 26 maart viert DreamLand Lede feest. De winkel werd de afgelopen maanden verbouwd en kreeg een compleet nieuwe look. In het vernieuwde winkelconcept is nog meer plaats voor beleving en wordt het nog makkelijker om online bestellingen af te halen. De make-over wordt gevierd met feestelijke activiteiten voor jong en oud. Daarnaast opent vanaf 1 april de pop-up Tuin & Terras de deuren, waar klanten het tuinassortiment en een selectie buitenspeelgoed kunnen ontdekken.

Een nieuw winkelconcept waar kinderen centraal staan

De winkel in Lede heeft een nieuw winkelconcept dat nog klantvriendelijker is. Danny Jenquin, Divisiemanager Verkoop bij DreamLand: “We willen onze klanten in Lede een leuke winkelbeleving bezorgen. Zo zorgen de aangepaste aanduidingen in de winkel voor een rustigere uitstraling en krijgen klanten een mooi overzicht van de winkel dankzij de lagere rekken. De winkel is bovendien in verschillende “werelden” ingedeeld, zoals Blokken, Gezelschapsspellen, Baby- & Peuterspeelgoed, enz. waardoor klanten snel vinden wat ze zoeken.

De winkelruimte werd ook geoptimaliseerd: op een kleinere oppervlakte dan voorheen vinden klanten nog steeds hetzelfde ruime assortiment. Daarnaast werd de circulatie aangepakt en de toegang tot de kassa's vergemakkelijkt. In de vrijgekomen ruimte opent van 1/4 t.e.m. 23/7/2022 de pop-up Tuin & Terras, waar klanten het tuinassortiment en een selectie buitenspeelgoed kunnen ontdekken. Danny Jenquin: “Met onze pop-ups Tuin & Terras willen we de toegang tot ons aanbod gemakkelijker maken voor onze klanten door hen de mogelijkheid te geven onze artikelen te zien en te voelen."In oktober 2022 zal Dreambaby, de babyspecialist van Colruyt Group, er haar intrek nemen. De Dreambaby-winkel krijgt een aparte ingang.

Tegelijk zal de focus in de DreamLand-winkel nog meer uitgaan naar kinderen. Er worden verschillende plekjes voorzien waar kinderen speelgoed kunnen uitproberen en op het fietsparcours kunnen fietsjes en steps uitgetest worden. En ook de verjaardagsbel kan natuurlijk niet ontbreken. Danny Jenquin: “De verjaardagsbel is een echte klassieker in onze winkels. Jarige kinderen kunnen op de bel drukken, waarna er een verjaardagsliedje speelt. De jarige mag plaatsnemen op de verjaardagstroon en wordt in de bloemetjes gezet door de winkelmedewerkers. Zo krijgt het kind een leuke kroon, een geschenkje en een foto als aandenken. In de winkel in Lede werd onze bel in een nieuw jasje gestoken, het is een echte eyecatcher geworden.

Fysieke winkels en webshop versterken elkaar

Naast speelgoed en buitenspeelgoed kunnen klanten in Lede terecht voor het vertrouwde aanbod van multimedia en gaming, school- en kantoormateriaal, een cadeauzone met originele gadgets voor klein en groot, strips en boeken. DreamLand blijft verder inzetten op een omnichannel-strategie: terwijl de webshop verder wordt uitgebouwd, blijven ook de fysieke winkels een belangrijke plaats innemen. DreamLand blijft dan ook geloven in een combinatie van “clicks & bricks”, waarbij de fysieke winkels en de webshop elkaar versterken. De vernieuwde winkel in Lede kreeg daarom ook een duidelijk afgebakende afhaalzone vlak bij de ingang, waar klanten hun online bestelling snel kunnen oppikken en afrekenen.

Feestelijk startschot

DreamLand Lede kreeg een complete make-over en viert dit met tal van activiteiten voor jong en oud. Voor de allerkleinsten is er een leuke Plop-kleurwedstrijd en kinderen kunnen een leuke prijs winnen door met een schatkaart op letterzoektocht te gaan in de winkel. Tieners die benieuwd zijn naar de instax mini 11, kunnen op zaterdag 26/3 een live demo bijwonen.


Contactgegevens
DreamLand klantendienst
​+32 (0)2 363 56 56 maandag tot zaterdag
​van 8.30 tot 20 u, op vrijdag tot 21 u.
[email protected]

Silja Decock, persverantwoordelijke Colruyt Group
+32 (0)473 92 45 10
[email protected]

Praktische info
DreamLand-winkel Lede
​Wichelsesteenweg 194
​9340 Lede

Openingsuren
Van maandag tot donderdag: van 10 tot 18.30 u.
​Vrijdag: van 10 tot 19 u.
​Zaterdag: van 9.30 tot 18.30 u.
​Zon- en feestdagen: gesloten


Over DreamLand
DreamLand, sinds 1994 een dochteronderneming van Colruyt Group, is een familie- en seizoenswinkel met een uitgebreid aanbod in speelgoed, buitenspeelgoed, tuinmeubelen, schoolgerief, multimedia en gaming, kinderkamers, boeken en strips en nog veel meer. DreamLand wil kinderen en hun familie inspireren om samen meer plezier te beleven, en dit op een leuke en speelse manier. Naast een webshop telt DreamLand 47 winkels, waarvan 33 in Vlaanderen en 14 in Wallonië. Er werken meer dan 800 medewerkers.