Colruyt Vosselaar heropent met grotere versmarkt en diepvriesafdeling

Op woensdag 21 april heropent de vernieuwde Colruyt Laagste Prijzen in Vosselaar. De winkel is volledig opnieuw ingericht en de versmarkt en diepvriesafdeling zijn groter geworden. Dat betekent dat klanten nu keuze hebben uit een ruimer assortiment. Het Collect&Go-afhaalpunt is vergroot, waardoor er nog meer klanten geholpen kunnen worden. Er zijn ook 3 nieuwe medewerkers aangeworven.

Maandag 19 april 2021

Keuze uit een ruimer assortiment

De Colruyt-winkel in Vosselaar is helemaal opnieuw ingericht, waardoor de versmarkt en diepvriesafdeling uitgebreid zijn. Gerant Marc Boons: “Dat betekent dat we een nog ruimer assortiment kunnen aanbieden, van zowel nationale als eigen merken. Voor vers vlees kan je terecht in de beenhouwerij met zelfbediening. Je ziet onze gekwalificeerde beenhouwers aan het werk in het open atelier. Als je vragen of speciale bestellingen hebt, kan je hen meteen aanspreken.” 

Parkeren is gemakkelijk op de ruime parking, die een vijfde groter is dan voorheen. In de fietsenstalling zijn plaatsen voorzien voor extra brede fietsen, zoals bijvoorbeeld bakfietsen.


​ Collect&Go: wij doen boodschappen voor jou

Het Collect&Go-afhaalpunt is verplaatst en groter geworden, daardoor kunnen er meer klanten geholpen worden. De inkom is nu overdekt, waardoor je comfortabel kan wachten. Collect&Go is de onlineboodschappendienst van Colruyt Group. Klanten sturen hun boodschappenlijstje door via collectandgo.be of via de app en de medewerkers zetten alle producten klaar in het afhaalpunt op het moment dat de klant kiest. 


​ Duurzame keuzes

De vernieuwde Colruyt Vosselaar draagt bij aan duurzame ontwikkeling. De winkel wekt energie op met zonnepanelen en dat wordt aangevuld met groene stroom. Om schoon te maken en toiletten door te spoelen, wordt er regenwater gebruikt. De restwarmte van de koelingen en het ventilatiesysteem wordt gerecupereerd. Dankzij efficiënte isolatie, ventilatie, koeling en verwarming stoot de winkel 90 % minder broeikasgassen uit en wordt de CO2-impactverlaagd.


​ Het team van Colruyt Vosselaar staat voor je klaar

De voltallige ploeg van Colruyt Vosselaar is terug in hun vertrouwde winkel. Daarnaast zijn er 3 nieuwe medewerkers aangeworven voor het uitgebreide Collect&Go-afhaalpunt.

Omwille van de coronamaatregelen is er geen opendeuravond bij de opening. Gerant Marc Boons: “Kom de vernieuwde Colruyt in Vosselaar ontdekken, dan zorgen wij voor een klein welkomstgeschenk. Mijn team en ik kijken ernaar uit om iedereen veilig in onze winkel te verwelkomen. We vragen je daarom om alleen naar de winkel te komen en alle regels van de overheid te volgen.”

Voor meer informatie kan je contact opnemen met:

  • Frederik Budts (regiomanager) op 02 345 23 45.
  • Eva Biltereyst (persverantwoordelijke Colruyt Laagste Prijzen) op 0479 72 29 10.

Praktische informatie:
​ Colruyt Vosselaar
​ Antwerpsesteenweg 21
​ 2350 Vosselaar

Openingsuren:
​ ma - za: 8.30 - 20 u.
​ vr: 8.30 - 21 u.*
​ * Vrijdag tijdelijk gesloten om 20 u.
Download hier de foto’s van de winkel.
​