Colruyt Stabroek: grotere winkel met een ruimer assortiment

Op woensdag 28 oktober heropent Colruyt Stabroek zijn deuren na een verbouwing van een paar maanden. De winkel is vernieuwd en een vierde groter geworden. Een belangrijke verandering is de locatie van de ingang: die vindt u nu centraal op de site. Voor fietsers en voetgangers is er een apart pad van de Abtsdreef naar het terrein van de Colruyt-winkel. Zo is de ingang voor alle weggebruikers makkelijk en veilig bereikbaar.

Maandag 26 oktober 2020

Aangenaam winkelen op 1.105 m²

De vernieuwde winkel in Stabroek is uitgebreid tot 1.105 m², dat is een kwart groter dan voorheen. Gerant Kevin Stevens: “Een grotere winkel betekent dat we een ruimer assortiment kunnen aanbieden in alle afdelingen. Ik ben blij dat ik de klanten in onze vernieuwde winkel kan verwelkomen. Ze ontdekken in de grotere winkel alle voordelen die ze van Colruyt gewoon zijn.”

Beter bereikbaar

Met de vernieuwing is ook de bereikbaarheid van Colruyt Stabroek verbeterd. “De ingang van de winkel ligt nu centraal op de site, met het grootste deel van de parkeerplaatsen eromheen. Door het voet- en fietspad vanaf de Abtsdreef is de winkel voor iedereen makkelijk en veilig te bereiken,” vertelt de gerant.

De parking is uitgebreid van 51 naar 89 plaatsen, er is een laadpaal voor elektrische auto’s en een fietsenstalling. Ook fijn voor klanten is de samenwerking met de naastgelegen apotheek. Voor of na hun boodschappen kunnen klanten naar de apotheek, terwijl ze hun auto laten staan op de parking van de Colruyt-winkel.

Duurzame keuzes

Bij de renovatie heeft Colruyt duurzame keuzes gemaakt. Zo heeft de winkel zonnepanelen, waardoor hij op zonnige dagen volledig op zonne-energie draait. Als het nodig is, wordt dat aangevuld met groene stroom. Bovendien is Colruyt Stabroek een lage-energiewinkel met een optimale isolatie, ventilatie, koeling en verwarming.

Voor meer info kan u contact opnemen met:

  • Philip Sterck (regiomanager) op 02 345 23 45.
  • Eva Biltereyst (persverantwoordelijke van Colruyt Laagste Prijzen) op 0479 72 29 10.

Praktische info:

Colruyt Stabroek
​ Abtsdreef 10E
​ 2940 Stabroek

Openingsuren:
​ ma - za: 8.30 - 20 u.
​ vr: 8.30 - 21 u.