Colruyt Lier: volledig vernieuwde winkel met grotere versmarkt

Op woensdag 10 november opent de Colruyt Laagste Prijzen-winkel in Lier zijn deuren na een verbouwing. De zeer ruime winkel van 2.542 m² werd volledig vernieuwd. Bovendien is de versmarkt groter geworden. Bij de renovatie zijn duurzame keuzes gemaakt, waardoor de winkel nog energiezuiniger is geworden.

Zondag 7 november 2021

​ ​ Aangenaam en efficiënt boodschappen doen

De Colruyt-winkel in Lier is volledig vernieuwd en heringericht. Gerant Gerrit Van Leekwijck: “De versmarkt werd vernieuwd en uitgebreid, waardoor klanten kunnen genieten van een nog ruimer assortiment verse groenten en fruit, kazen, bereide gerechten en vis. Ook de ruime beenhouwerij met zelfbediening is vernieuwd. Je ziet er onze gekwalificeerde beenhouwers aan het werk in het open atelier. Ze versnijden en verpakken het verse vlees ter plaatse. Als je vragen of speciale bestellingen hebt, kan je hen makkelijk aanspreken.” Door de nieuwe winkelindeling wordt boodschappen doen nog aangenamer en efficiënter.

Duurzame keuzes

Bij de verbouwing is rekening gehouden met duurzaamheid. Colruyt Group investeert voortdurend in meer efficiëntie, ook voor de vernieuwde winkel in Lier. Zo wordt er regenwater gebruikt om schoon te maken en de toiletten door te spoelen. Er zijn zonnepanelen die de eigen energie voor de winkel opwekken en de winkel draait op groene stroom. Dankzij een goede isolatie, ventilatie, verlichting, koeling en verwarming is de winkel heel energie-efficiënt. Op de parking zijn fietsnietjes voorzien, extra ruime plaatsen voor bakfietsen en 2 laadpalen voor elektrische voertuigen.

Alles onder één dak

De vernieuwde Colruyt Laagste Prijzen-winkel huist samen op een site met andere formules van Colruyt Group: DATS 24, DreamLand, Dreambaby en Collect&Go. Klanten kunnen hun wekelijke boodschappen makkelijk combineren met andere aankopen, en meteen ook tanken.

​ ​ Het team van Colruyt Lier staat voor je klaar ​ ​

Gerant Gerrit Van Leekwijck: “Kom de vernieuwde Colruyt in Lier in de eerste week ontdekken, dan zorgen wij voor een klein welkomstgeschenk. Mijn team en ik kijken ernaar uit om iedereen veilig in onze winkel te verwelkomen.”

Voor meer informatie kan je contact opnemen met:

  • Eric Geysen (regiomanager) op 02 345 23 45.
  • Eva Biltereyst (persverantwoordelijke Colruyt Laagste Prijzen) op 0479 72 29 10.

Praktische informatie:

Colruyt Lier
​ Antwerpsesteenweg 344 ​ ​
​ 2500 Lier

Openingsuren:

ma - za: 8.30 - 20 u.
​ vr: 8.30 - 21 u.

Download hier foto’s van de winkel.