Colruyt Laagste Prijzen opent op 5 juli een nieuwe winkel in Noorderwijk

Colruyt Laagste Prijzen opent op 5 juli een nieuwe winkel in Noorderwijk

Aangenaam en efficiënt winkelen voor de laagste prijzen

Maandag 3 juli 2023

Op woensdag 5 juli 2023 opent een nieuwe Colruyt Laagste Prijzen-winkel de deuren aan de Morkhovenseweg in Noorderwijk (Herentals). Colruyt Laagste Prijzen transformeerde een voormalige Alvo tot een Colruyt-winkel waar het aangenaam en efficiënt winkelen is voor de laagste prijzen. Met een oppervlakte van bijna 1.200 m², een ruim assortiment en 6 kassa’s is deze nieuwe winkel klaar om klanten in Noorderwijk te ontvangen.

Aangenaam en efficiënt boodschappen doen

Colruyt Noorderwijk is een ruime winkel met een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten voor de laagste prijzen. Gerant Xavier Van den Bremt: “Voedings- en niet-voedingsproducten - van grote merken of eigen merken als Boni Selection en Everyday - je vindt er alles wat je nodig hebt.” Er zijn 6 kassa’s voor een vlotte winkelervaring, 80 parkeerplaatsen en een laadpaal voor 2 elektrische wagens.

Uitgebreid aanbod verse producten

In de nieuwe winkel kunnen klanten in de versmarkt terecht voor een ruime keuze aan producten zoals groenten en fruit, salades, kaas of kant-en-klare maaltijden. “Ook in het aanbod in de beenhouwerij met zelfbediening vinden klanten heel wat heerlijke producten”, zegt Van den Bremt. “Naast vers vlees vind je er ook traiteurbereidingen, charcuterie en zelfs vis en vegetarische alternatieven. Allemaal voorverpakt in handige porties.”

Aandacht voor duurzaamheid

Zoals altijd heeft Colruyt ook bij de bouw van Colruyt Noorderwijk ingezet op duurzaamheid. De winkel en de parking hebben overal ledlampen die 30 % minder energie verbruiken. Het energieverbruik wordt verder geoptimaliseerd met de zonnepanelen op het dak. Daarnaast daalt de CO2-impact van de koeling met meer dan 90 % door met propaan te koelen.


Contactgegevens
​Hanne Poppe (persverantwoordelijke Colruyt Laagste Prijzen) op 0479 72 29 10.
​Frederik Budts (regiomanager) op 02 363 55 45.

Praktische informatie
​Colruyt Noorderwijk
​Morkhovenseweg 92
​2200 Herentals
​02 616 78 46

Openingsuren
ma - za: 8.30 - 20 u.
​vr: 8.30 - 21 u.


Over Colruyt Laagste Prijzen
​Colruyt is de Laagste Prijzen-supermarkt van Colruyt Group. De winkelketen garandeert al meer dan 40 jaar de laagste prijs voor elk product, op elk moment. Klanten vinden er zo'n 10.500 voedings- en 7.500 niet-voedingsproducten, van dagverse groenten en fruit en vlees tot schoonmaak- en verzorgingsproducten. Colruyt onderscheidt zich ook door zijn eenvoud, efficiënt winkelen en inspanningen op het vlak van duurzaamheid. De keten baat ongeveer 240 winkels uit in België en het Groothertogdom Luxemburg en telt meer dan 15.000 medewerkers. Klanten kunnen hun boodschappen ook bestellen in de Colruyt-webshop en laten thuisbezorgen of afhalen in de meer dan 200 Collect&Go-afhaalpunten.