Colruyt Group lanceert nieuw online promoplatform ‘Deals!’

Colruyt Group lanceert vandaag het nieuwe online promoplatform Deals! met sterke volumepromo’s op een wisselende selectie A-merkproducten. Het platform is een aanvulling op het bestaande promo-aanbod van de verschillende winkelformules van Colruyt Group. Deals! wordt aangeboden via Collect&Go, de online boodschappendienst van de groep.

Donderdag 25 maart 2021

Belgisch promoplatform voor grote volumedeals

“De voorbije jaren werd duidelijk dat klanten niet alleen graag hun wekelijkse boodschappen online aanschaffen, maar ook dat een toenemend aantal bereid is grote hoeveelheden te kopen wanneer daar stevige kortingen tegenover staan”, zegt Tom Deprater, verantwoordelijke voor Collect&Go. Vandaag vinden die erg promogevoelige klanten hun gading vooral op buitenlandse webshops die in België leveren. Daarom lanceert Collect&Go vanuit zijn expertise en leidinggevende plaats op de Belgische onlineboodschappenmarkt nu het nieuwe promoplatform Deals!, als Belgisch en kwalitatief antwoord van Colruyt Group op die klantenvraag.

Elke week nieuwe volumedeals

Op Deals! vinden klanten wekelijks nieuwe promo’s. Klanten profiteren op het nieuwe promoplatform van sterke promo’s op grote volumes van dierenvoeding, verzorgings- en onderhoudsproducten, wasmiddel, papierwaren en babyartikelen. Het gaat daarbij steeds om A-merken. Het “op=op” principe wordt gehanteerd; dus wie de deal niet wil missen, wacht best niet tot de laatste dag om te bestellen.

“Een voorbeeld is onze aanbieding op kwalitatieve Dreft Platinum vaatwastabletten: de klant koopt 8 pakken van 56 tabletten en betaalt 66,95 euro voor dat volume in plaats van 182,83 euro,” geeft Tom Deprater aan “Dat is een serieus voordeel van 63 % procent en slechts 14 cent per vaatwastablet.

Complementair online aanbod

De winkelformule Colruyt Laagste Prijzen is uiteraard al sterk in het aanbieden van volumekortingen: klanten genieten er vaak 33 procent korting of meer op het vaste assortiment. Het nieuwe promoplatform Deals! is in dat opzicht een verdere aanvulling op het aanbod van Colruyt. Deals! werkt met een beperkt en snel wisselend assortiment waarop het zeer sterke promo’s kan aanbieden bij grote volumes. Bovendien zal het gaan om bijvoorbeeld een ander geurtje deodorant of wasmiddel met een andere verpakking dan wat men in de fysieke winkel of de webshop van Colruyt vindt.

“We vinden het erg belangrijk om in te spelen op de verschillende noden van consumenten,” zegt Tom Deprater. “Deals! richt zich op een doelpubliek dat door de andere formules van Colruyt Group nog niet voldoende bereikt werd. Via dit nieuwe platform willen we voldoen aan de wensen van uiterst promogevoelige klanten die bereid zijn om grote voorraden in te slaan.”  

Hoe werkt het precies?

Op Deals! kunnen klanten zich met hun Xtra-profiel aanmelden of als gast. Daarna selecteren ze de deal die ze graag willen scoren. Omdat Deals! een promoplatform is voor particulieren, staat er een limiet op het aantal deals dat een klant in zijn winkelmandje kan leggen. De betaling gebeurt vooraf en uitsluitend via bancontact.

Door leveringen te groeperen, kan Deals! kostenefficiënt aan huis leveren en blijft de kost voor de klant minimaal. De bestelling wordt over het hele land voor 3,99 euro aan huis geleverd binnen de 2 tot 14 dagen naargelang de producten. Wanneer klanten voor meer dan 60 euro bestellen, vervalt de leverkost. Deals! is een afzonderlijk online platform waardoor klanten hun Deals!-aankopen niet kunnen combineren met hun Collect&Go-boodschappen.  


 

Meer informatie?

Via volgende link (1 week geldig) kan u enkele relevante beelden downloaden: https://we.tl/t-hHtkwiqiAg

Voor meer info kan u uiteraard terecht bij de persdienst van Colruyt Group via press@colruytgroup.com of 0473 92 45 10 (NL) of 0473 82 27 15 (FR).

Neem zeker ook een kijkje op het platform zelf: https://deals.collectandgo.be/nl

 

Over Colruyt Group
​ Colruyt Group is actief in de distributie van voedingswaren en non-food in België, Frankrijk en Luxemburg, met meer dan 600 eigen winkels en ongeveer 580 aangesloten winkels. In België gaat het om Colruyt, OKay, Bio-Planet, Cru, Dreamland, Dreambaby, Bike Republic en de geaffilieerde winkels Spar en Spar Compact. In Frankrijk zijn er naast Colruyt-winkels ook geaffilieerde winkels van Coccinelle, Coccimarket en Panier Sympa. De groep is meerderheidsaandeelhouder van de keten die ZEB, ZEB For Stars, The Fashion Store en PointCarré omvat. Solucious levert foodservice- en retailproducten aan professionele klanten in België (ziekenhuizen, kmo’s, horeca,…). De overige activiteiten omvatten de verdeling van brandstoffen in België (DATS 24), print en document management oplossingen (Symeta en Joos Hybrid) en productie van groene energie (Eoly). De groep telt meer dan 30.000 medewerkers en realiseerde in 2019/20 een omzet van EUR 9,5 miljard. Colruyt is genoteerd op Euronext Brussel (COLR) onder ISIN-nr. BE0974256852