Colruyt Geraardsbergen heropent woensdag 26 oktober

Colruyt Geraardsbergen heropent woensdag 26 oktober

De winkel is volledig heringericht met duurzame keuzes

Maandag 24 oktober 2022

Op woensdag 26 oktober 2022 opent de Colruyt Laagste Prijzen-winkel in Geraardsbergen opnieuw zijn deuren. De winkel aan de Groteweg is volledig vernieuwd en heringericht met de nodige aandacht voor duurzaamheid. Klanten kunnen er ook nog steeds terecht in hun vertrouwde Collect&Go-afhaalpunt.

Ruim assortiment op maat van de klant

Colruyt Geraardsbergen is een ruime winkel met een groot assortiment kwaliteitsproducten, zowel van bekende als van eigen merken (Boni Selection en Everyday). Gerant Arvid Luchtens: “In de versmarkt hebben we onder andere de winkelrekken verplaatst om zo ruimere doorgangen te creëren. Je hebt nu extra veel plaats om rustig en vlot te winkelen en je producten uit te kiezen.” Ook de beenhouwerij werd heringericht en heeft nu een open atelier waar je de gekwalificeerde beenhouwers aan het werk ziet. Zo kan je makkelijk vragen stellen of bestellingen plaatsen.

Nieuwe boterhammenhoek

Er wordt altijd nagedacht over hoe boodschappen doen nog efficiënter kan. Daarom is er in de vernieuwde winkel een zogenaamde boterhammenhoek ingericht. Je vindt er niet alleen brood, maar ook warme dranken en beleg. Ook de charcuterie die vroeger in de versmarkt lag vind je nu in deze ‘corner’.

Duurzame keuzes, zoals altijd

Ook in Colruyt Geraardsbergen is er ingezet op duurzaamheid. De energiezuinige ledlampen met sensoren verbruiken tot 30 % minder energie. Dankzij efficiënte isolatie, ventilatie, koeling en verwarming heeft de winkel een goede energiebalans en kunnen we de CO2-impact verlagen. Daarnaast is er een laadpaal voor 2 elektrische wagens en ook (bak)fietsen kunnen veilig vastgemaakt worden.

Het team staat voor je klaar

Arvid Luchtens: “We kijken er met het hele team naar uit om iedereen te verwelkomen. We nodigen je dan ook graag uit om als eerste kennis te maken met de nieuwe winkel tijdens onze opendeuravond op dinsdag 25 oktober van 17 tot 20 u.”

 


Contactgegevens
​Peter Heye (regiomanager) op 02 345 23 45.
​Eva Biltereyst (persverantwoordelijke Colruyt Laagste Prijzen) op 0479 72 29 10.

Praktische informatie
Colruyt Geraardsbergen
​Groteweg 373
​9500 Geraardsbergen

Openingsuren
ma - za: 8.30 - 20 u.
​vr: 8.30 - 21 u.


Over Colruyt Laagste Prijzen
​Colruyt is de Laagste Prijzen-supermarkt van Colruyt Group. De winkelketen garandeert al meer dan 40 jaar de laagste prijs voor elk product, op elk moment. Klanten vinden er zo'n 10.500 voedings- en 7.500 niet-voedingsproducten, van dagverse groenten en fruit en vlees tot schoonmaak- en verzorgingsproducten. Colruyt onderscheidt zich ook door zijn eenvoud, efficiënt winkelen en inspanningen op het vlak van duurzaamheid. De keten baat ongeveer 240 winkels uit in België en het Groothertogdom Luxemburg en telt meer dan 15.000 medewerkers. Klanten kunnen hun boodschappen ook bestellen in de Colruyt-webshop en laten thuisbezorgen of afhalen in de meer dan 200 Collect&Go-afhaalpunten.