Colruyt Edegem opent op woensdag 29 maart

Colruyt Edegem opent op woensdag 29 maart

Winkel met duurzame keuzes

Dinsdag 28 maart 2023

Op woensdag 29 maart 2023 opent een nieuwe Colruyt Laagste Prijzen-winkel de deuren in de Hovestraat in Edegem. Met een oppervlakte van bijna 2.000 m², een ruim assortiment en 8 kassa’s is deze nieuwe Colruyt-winkel klaar om veel klanten te ontvangen. En met 36 vacatures voor de nieuwe winkel zorgt Colruyt voor jobs in de streek. Klanten kunnen er vanaf woensdag ook terecht in een gloednieuw Collect&Go-afhaalpunt.

Efficiënt en aangenaam boodschappen doen

Colruyt Edegem is een ruime winkel met een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten voor de laagste prijzen. Gerant Gerrit Van Leekwijck: “In de nieuwe winkel kunnen klanten in de ruime versmarkt terecht voor nog meer keuze aan producten zoals groenten en fruit, salades, kaas of kant-en-klare maaltijden. In de beenhouwerij met zelfbediening neem je snel en makkelijk het vlees dat je zoekt.” Er zijn ook 133 parkeerplaatsen, waarvan 60 in een ondergrondse parking. ​

Collect&Go doet boodschappen voor jou

Colruyt denkt steeds na hoe boodschappen doen nog efficiënter kan, daarom kreeg de nieuwe winkel een gloednieuw Collect&Go-afhaalpunt. Zo kunnen klanten vlot kiezen voor tussen online of in de winkel boodschappen doen. Collect&Go is de handige online boodschappendienst van Colruyt Group. Klanten sturen hun boodschappenlijstje door via collectandgo.be of via de app, en de medewerkers zetten de producten klaar op het moment dat de klant kiest. Bovendien kunnen klanten in Edegem hun boodschappen ook aan huis laten leveren.

Extra aandacht voor duurzaamheid

Zoals altijd heeft Colruyt ook bij de bouw van Colruyt Edegem ingezet op duurzaamheid. De winkel heeft overal ledlampen met een sensor, die tot 30 % energie besparen, en de restwarmte van de koelingen wordt gerecupereerd. Verder recupereert ook het ventilatiesysteem 75 % warmte. Op de parking is een laadpaal voorzien voor 2 elektrische wagens en 16 fietsbeugels waaraan 32 (bak)fietsen veilig vastgemaakt kunnen worden.

Meer jobs in de streek

Colruyt zorgt voor jobs in jouw streek. In Edegem kan je solliciteren voor één van de 36 vacatures via jobs.colruytgroup.com. Gerrit Van Leekwijck: “We kijken ernaar uit om onze klanten te verwelkomen. We nodigen hen dan ook graag uit om als eerste kennis te maken met de nieuwe winkel tijdens onze opendeuravond op dinsdag 28 maart van 17 tot 20 u. Tot dan!”

Story image

Contactgegevens
​Eva Biltereyst (persverantwoordelijke Colruyt Laagste Prijzen) op 0479 72 29 10.

Praktische informatie
Colruyt Edegem
​Hovestraat 52
​2650 Edegem

Openingsuren
ma - za: 8.30 - 20 u.
​vr: 8.30 - 21 u.


Over Colruyt Laagste Prijzen
​Colruyt is de Laagste Prijzen-supermarkt van Colruyt Group. De winkelketen garandeert al meer dan 40 jaar de laagste prijs voor elk product, op elk moment. Klanten vinden er zo'n 10.500 voedings- en 7.500 niet-voedingsproducten, van dagverse groenten en fruit en vlees tot schoonmaak- en verzorgingsproducten. Colruyt onderscheidt zich ook door zijn eenvoud, efficiënt winkelen en inspanningen op het vlak van duurzaamheid. De keten baat ongeveer 240 winkels uit in België en het Groothertogdom Luxemburg en telt meer dan 15.000 medewerkers. Klanten kunnen hun boodschappen ook bestellen in de Colruyt-webshop en laten thuisbezorgen of afhalen in de meer dan 200 Collect&Go-afhaalpunten.